Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe laag Internet Fix QOS
Quality of Service of QoS , is een netwerk -optie die u toelaat om prioriteiten te stellen pakketten op basis van identificerende informatie . Deze zeer handige functie biedt beheerders de mogelijkheid om problemen met de programma's en diensten niet ontvangen van voldoende netwerkcapaciteit aandacht , terwijl andere bandbreedte - intensieve operaties worden uitgevoerd op te lossen . Als de internet bandbreedte beschikbaar is om een ​​bepaald programma of apparaat is te laag , het opzetten van een QoS- regel in evenwicht en prioriteren van uw verkeer . Het betrokken zijn bij het ​​opzetten van QoS methoden zijn afhankelijk van welke router je hebt . Instructies
Linksys
1

Open uw favoriete webbrowser . In de adresbalk bovenin , type " 192.168.1.1 " en druk op ' Enter '.

Type 2 in uw aanmeldingsgegevens in en druk op de toets " Enter " . Standaard is de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn "admin ".
3

Klik op de " Applications & Gaming " tab , dan is de " QoS " link. Dit vergroot de Quality of Service instellingen .
4

Klik op de " Enabled " radioknop naast " Prioriteit voor internettoegang . " Klik op de "Categorie " drop - down menu en selecteer het type methode die u zou willen gebruiken om uw verkeer te prioriteren . De beschikbare opties in deze drop-down menu zijn " Applications ", " Online Games , " " MAC Address ", " Ethernet- poort" en " Voice Device . "
5

Klik op " Programma's " of " online Games " als je wilt QoS configureren voor een specifieke toepassing of spel . Hierdoor wordt het " Applications " of " Game " drop - down menu . Openen menu en klik op de naam van de toepassing . Indien de aanvraag niet wordt vermeld, klikt u op de " een nieuwe toepassing toe " optie en voer de gegevens van uw programma .
6

Klik op de optie " MAC Address " als je wilt QoS configureren voor een specifieke machine of apparaat , en vervolgens invoeren in het apparaat MAC- ID in het veld " MAC Address " . Het MAC-adres van de computer die u bent momenteel op is aangebracht aan de bovenkant van de doos . Met deze optie kunt u alle verkeer dat naar en van de aangewezen machine prioriteren .
7

Klik op de " Ethernet-poort " optie om QoS te configureren voor een apparaat dat is aangesloten op een van de LAN- poorten op de achterkant van uw router . Dit kan nuttig zijn voor als je gameconsole , streaming media -apparaat of ander netwerkapparaat rechtstreeks aangesloten op de achterkant van uw router via een bekabelde verbinding. Klik op het menu " Ethernet-poort " en selecteer het poortnummer . U kunt het poortnummer te vinden door te kijken naar het etiket op de achterkant van de router . De meeste Linksys routers hebben vier Ethernet- poorten aan de achterkant .
8

Selecteer de "Device Voice " optie voor een VOIP-systeem , en voer vervolgens het MAC in het veld " MAC Address " . Standaard wordt de gedetecteerde MAC-adres aan de bovenzijde .
9

Maak een naam voor deze QoS- regel in het veld " Enter a Name" . Klik op " Priority" en kies de " Low ", " Normal ", " Medium " of " High " -optie . Zowel de "Medium " en " High " opties bieden een hogere prioriteit dan de standaard . Linksys raadt het gebruik van de " Medium" optie voor de meeste software applicaties , en het gebruik van " High " voor VOIP software en apparaten .
10

Klik op de knop "Toepassen" en vervolgens op " Save Settings . " < br >
Netgear
11

Open je favoriete web browser . In de adresbalk bovenin , type " routerlogin.net " en druk op ' Enter '.

Type 12 in uw aanmeldingsgegevens in en druk op de toets " Enter " . Uw standaard gebruikersnaam is " admin " en het wachtwoord is " password . " Beide referenties zijn hoofdlettergevoelig .
13

Klik op het tabblad "Geavanceerd " en klik op de "Setup " -opties aan de linkerkant uitbreiden ruit . Dit toont verscheidene setup koppelingen .
14

Klik op de " QoS Setup" link op de lagere - linkerdeelvenster en klik op de "Setup QoS Rule" knop . Dit opent een nieuwe pagina die alle huidige QoS- beleid. Klik op de " Regel toevoegen Priority" knop om een ​​nieuwe aan te maken .

Typ 15 een naam in het " QoS -beleid voor" box . Selecteer een categorie in het menu " Priority Category " . De beschikbare opties zijn " Applications ", " Online Gaming , " " Ethernet LAN -poort " en " MAC Address ".
16

Klik op " Programma's " of " Online Gaming ' als u wilt QoS configureren voor een specifieke toepassing of spel , en klik vervolgens op de " Applications " of " Online Gaming " drop - down menu om de toepassing te selecteren .
17

klik op de " LAN -poort " optie om QoS configureren voor een apparaat aangesloten op een van de LAN-poorten op de achterkant van de router . Dit kan nuttig zijn voor zijn wanneer je gameconsole , streaming media -apparaat , VOIP telefoonsysteem of een ander netwerkapparaat rechtstreeks aangesloten op de achterkant van uw router via een bekabelde verbinding . Klik op het menu " Ethernet LAN -poort " en selecteer het poortnummer . U kunt het poortnummer te vinden door te kijken naar het etiket op de achterkant van uw router Netgear .
18

Klik op " Priority " en kies de " Low ", " Normal ", " Medium " " High " of " Hoogste " optie . Zowel de "Medium " en " High " opties bieden een hogere prioriteit dan de standaard . Tijdens het gebruik van de " Medium" -optie voldoende voor de meeste softwaretoepassingen zou moeten zijn , kunt u de " High " of " Hoogste " te gebruiken voor VOIP software en online video games .
19

Klik op de groene " Solliciteer " knop om uw QoS wijzigingen op te slaan .
Belkin
20

Open uw favoriete web browser . In de adresbalk gelegen op de top , typ " 192.168.2.1 " en druk op " Enter . " Dit opent de router van Belkin Utility Setup pagina .
21

Klik op de "Login "-link , die is gelegen op de rechterbovenhoek van de pagina . Vul uw -wachtwoord in en klik op 'Verzenden'. Standaard wordt de router niet over een wachtwoord . In dit geval , laat het leeg en klik op 'Verzenden'.
22

Klik op de " QoS Profiles " link aan de linkerkant zijbalk . Dit geeft de QoS - gerelateerde instellingen in het midden van de interface pagina .
23

Klik op de " Enable " knop naast " QoS module Function . " Klik op de " Bandwidth Management " drop - down menu . De standaard opties kunt u de handmatige configuratie of automatische beheer-modus te gebruiken . De automatische modus wordt automatisch het type van de pakketten te sporen en dienovereenkomstig te prioriteren . De handmatige configuratie modus kunt u uw QoS- regels te ordenen . De beschikbare regel opties zijn " VOIP -apparaat , " " Online Games , " "Video " en "Default ".
24

Klik op de " Apply " veranderingen knop onderaan te slaan .
< br >
D - Link
25

Open je favoriete web browser . Type " 192.168.0.1 " in de adresbalk en druk op ' Enter '.
26

Voer uw aanmeldingsgegevens in en druk op " Enter" wanneer daarom wordt gevraagd . Standaard is de gebruikersnaam van de router is "admin" en het hoeft geen wachtwoord te hebben.
27

Klik op de "Advanced " tab -knop , en klik vervolgens op de " QoS Engine " link aan de linkerkant . Dit opent een QoS Engine Setup pagina .
28

Klik op de optie " Enable QoS Engine , " " Automatic Classification " en " Automatic Uplink Speed ​​" check boxes .
29

Typ een QoS- regel naam in het vak "Naam" . Voer een prioriteit nummer voor de regel in het vak " Priority " . De beschikbare prioriteit nummers zijn 1-255 . Een " 1 " wordt gebruikt voor de hoogste prioriteit en de " 255 ​​" wordt gebruikt voor de laagste .
30

Klik op de " Protocol " drop - down menu en selecteer het type verkeer. Als je onzeker bent , selecteer "Elk . " Voer de poortnummers van de software of het apparaat gebruikt in de " Source Port Range " en " Destination Port Range " dozen . Dit is de belangrijkste instelling gebruikt om het programma te identificeren . Als je niet weet welke poorten uw programma gebruikt , raadpleegt u het product handleiding of ondersteuning fabrikant pagina .

Type 31 het lokale IP -adres bereik van de apparaten waarin u deze regel toe te passen in de " Source IP Range " en velden " Destination IP Range " . Als u twijfelt , kunt u deze achterlaten bij de standaard toe te passen op alle apparaten .
32

Klik op de "Save Settings " knop aan de bovenkant van de QoS Engine regels gelden .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Set Up JumpStart 
·Het automatisch laden NSE op e…
·Hoe de controle van een Mac va…
·Hoe maak je een Cisco 3560 Res…
·Hoe te gebruiken JMF te conver…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe aan Ping Met CMD 
·AOL Uitgaande Email Will Not S…
·Wat is het verschil tussen upl…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloze router te werk…
·Hoe een IP-adres te blokkeren van e-mail…
·Vast Broadband Gateway Vs . Ethernet Swi…
·Hoe vindt mijn POP3 Mail Server 
·Wat heb je nodig om een netwerk ? 
·How to: OpenVPN SSL 
·Hoe te installeren Freenet ISP 
·Hoe meer verkeer in IIS Redirect Terwijl…
·Hoe kan ik configureren Cisco 7960G tele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com