Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat heb je nodig om een netwerk ?
Een netwerk kan zo simpel zijn als twee computers met een kabel tussen het delen van gegevens , of zo complex als computers in elke kamer van een gebouw delen van bestanden , printers en andere apparaten . Voor het opzetten van een netwerk , moet een planning worden gedaan op voorhand . U moet beslissen welk medium wordt gebruikt gaat worden . U kunt een bedraad netwerk , een draadloos netwerk of een hybride die onderdelen van beide heeft hebben . Je hebt ook te beslissen welke functionaliteit je wilt delen, je kunt gewoon bestanden delen en toegang tot computers , of u kunt andere apparaten, zoals printers en scanners aan het netwerk toe te voegen . Software

Zorg dat alle computers hebben een netwerk - enabled besturingssysteem. Alle moderne besturingssystemen hebben een soort van netwerkmogelijkheden , en de meeste zijn vrij automatisch, maar als je een ouder systeem met Windows 95 of eerder of Mac OS 7 of eerder , moet u denken over het upgraden van de software voordat u begint .

router

Het hart van uw netwerk zal uw router . Meestal zal de router verbinding met het internet en u voorzien van toegang Web evenals sluit uw computers en printers . Routers kunnen deze draadloos of met kabels , of beide tegelijk te doen . Als u de optie kabel kiest , moet elke component een compatibele Ethernet -kaart . Als je met een draadloze , dan elke component moet beschikken over een compatibele draadloze adapter aangesloten .
Cable

Cable
geeft een zeer stabiele manier om verbinding die niet is beïnvloed door invloeden van buitenaf , zoals radio- interferentie . Het heeft een praktische limiet van 300 meter. Daarna is het signaal te zwak is om te communiceren . Categorie 5 ( Cat 5 ) of categorie 6 ( Cat 6 ) zijn de meest gebruikte vormen van netwerkbekabeling .
Wireless

Wireless
heeft een bereik dat afhankelijk is van het zendvermogen en het type antenne . Hoewel dit is een groot voordeel om te draaien fysieke lijnen , is het gevoelig voor interferentie van andere radiobronnen . Draadloze apparaten kunnen draaien op verschillende protocollen , waaronder het Institute of Electrical and Electronics Engineers ( IEEE ) standaarden 802.11b , 802.11g of 802.11n .
Setup

Zodra u een plan hebben gemaakt en verzameld alle componenten , moet u uw instellingen op elke computer uitvoeren door het instellen van de opties voor het delen , het creëren van een werk groep naam en het toewijzen van de gedeelde printers . Aansluiten en test elke component een voor een , te beginnen bij de router . Als u een item controleren op een moment , zal het oplossen van eventuele problemen veel gemakkelijker .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Network Addres…
·Hoe te installeren van een Tos…
·Een beschrijving van de integr…
·Hoe te verwijderen van een LAN…
·Hoe maak je een fotokopieerapp…
·Hoe je Cisco ASA 5505 Software…
·Hoe maak je een router gebruik…
·Hoe een computer te stoppen Op…
·Segmentatie van een netwerk 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Hoe uw Frontier ipadres Reset 
·Hoe maak je een WAP54G Password Reset 
·Hoe een IP-adres en poortnummer zoeken 
·Hoe kan ik een printer in Microsoft XP g…
·Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
·Hoe het opzetten van een beveiligde e-ma…
·Hoe de Cisco ASA 5505 Firewall Fabrieksi…
·Hoe verwijder ik een Internet Explorer F…
·Bundel Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com