Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Segmentatie van een netwerk
Grote netwerken kunnen onbeheersbaar geworden . Aansluiting malen te verhogen met het aantal computers aangesloten op het netwerk en het bijhouden van de verantwoordelijkheid en het delen van taken aan een groot aantal computers te beheren kan een moeilijke taak om te delen . Segmenteren van netwerken zowel prestaties en beheersbaarheid van grote netwerken verbetert . Stelling

Een netwerkkabel kan meerdere berichten niet dragen op een moment . De computers en apparaten aangesloten op dezelfde kabel moeten wachten tot er stilte op de lijn voordat ze hun signaal toepassen . Dit komt omdat een netwerkkabel is niet als een snelweg . Berichten worden uitgevoerd als een elektrische lading en die lading kan de lengte van de kabel in een fractie van een seconde te reizen en volgen niet achter elkaar , zoals auto's . Wanneer veel computers zijn aangesloten op dezelfde kabel , ze in stelling . Dat betekent dat ze moeten concurreren met elkaar voor toegang tot het netwerk .
Collision

Hoewel netwerken hebben methoden bestaan ​​die de computers om te luisteren naar de stilte , soms , twee computers hoor dezelfde stilte en data gelden tegelijk . Dit veroorzaakt botsing . Botsing gaat de signalen van de twee berichten samenvoegen en steeds zinloos . Netwerken gaan met botsingen door het bestellen van elk apparaat dat is aangesloten op de kabel om terug te trekken en te wachten voor een willekeurige periode voor het testen van de lijn weer . Stelling en botsing vertragen toegang tot het netwerk en kan onaanvaardbare wachttijden te creëren .
Segmentatie

Verdeling van het bedrijfsnetwerk in segmenten reduceert het aantal computers strijden om toegang elke kabel . Computers zijn alleen in stelling met de andere apparaten in hetzelfde segment . Interdepartementale communicatie is minder frequent dan contact binnen een bedrijf -afdeling , en dus meestal wordt het bedrijfsnetwerk verdeeld in departementale segmenten . Dit geeft het extra voordeel van de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid voor het beheer van een groot netwerk tussen verschillende beheerders door de toewijzing van een andere technicus om elk segment te verdelen . Ook kunnen verschillende segmenten worden gezien de verschillende niveaus van beveiliging en de gebruiker toegang kan worden beperkt tot een segment in plaats van het hele netwerk .
Bridging

Hoewel segmentatie is gepland om de communicatie paden te optimaliseren , boodschappen moeten nog steeds om te reizen tussen netwerksegmenten . Deze taak wordt uitgevoerd door een stukje van het netwerk van hardware een zogenaamde " brug . " Een brug verbindt slechts twee segmenten . Zij merkt de adressen op elk segment en geeft berichten uit op een segment , maar bedoeld voor een apparaat op het andere segment . Dus, hoewel het netwerk is verdeeld in segmenten , het kan nog steeds werken als een geheel .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is een DHCP- omgeving ? 
·Hoe stel ik toegang op afstand…
·Hoe je Open Poorten op een gat…
·Hoe kan ik een MAC- adres te v…
·Hoe maak je een netwerk kabel …
·Hoe maak je een bekabeld netwe…
·Hoe maak ik geef toestemming o…
·Hoe te verbinden Twee Hubs in …
·Hoe vindt u uw MAC-adres 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Mac Netwerk op AT & T Ma…
·Wat zijn TDS -en DNS -instellingen ? 
·Hoe te Script Instellingen Printer 
·Hoe om te controleren voor Microsoft Net…
·Hoe maak je een router voor een Nintendo…
·-Technologie die kan sturen gegevens ove…
·Heeft mijn 2Wire Modem Heb WiFi? 
·Hoe te verbinden met het draadloze inter…
·RDP TCP protocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com