Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een DHCP- omgeving ?
Een Dynamic Host Configuration Protocol of DHCP , is het onderdeel van een lokaal netwerk dat dynamisch Internet -protocol of IP , adressen om netwerkapparaten toewijst . Meestal wordt de DHCP- gebied gelegen op firmware een breedband internetverbinding en kunt u de DHCP-server van een netwerk router verhuurd aan IP-adressen aan aangesloten apparaten van de LAN 's , zoals computers en printers automatisch toe te wijzen . Firmware

firmware Een breedband internetverbinding is een combinatie van hardware en software die een computer te verzenden , ontvangen en verwerken van gegevens van en naar het internet . De software porties firmware , die gewoonlijk het DHCP gebied , worden geschreven in het dood geheugen of ROM gedeelte van de computer . De hardware gedeelte van dit type firmware de router waardoor de internetverbinding wordt vergemakkelijkt . Om de apparaten in een netwerk te gebruiken interface goed met de router , moet elk apparaat een IP -adres , dat is wat de DHCP gebied van het netwerk beheert.
Functie

In plaats van te eisen netwerkbeheerders om te creëren en bijhouden van IP-adressen voor elk apparaat dat links naar een LAN , de DHCP- gebied van de aansluiting vereenvoudigt het proces door het toewijzen en het loggen van de gegevens zelf . De DHCP kunt u een nieuwe computer op de LAN toe te voegen zonder dat u een uniek IP-adres handmatig toewijzen . Omdat de DHCP volledig geautomatiseerd en heeft dynamische functionaliteit is het mogelijk dat een netwerkapparaat een ander IP -adres elke keer toegang het netwerk . Sommige geavanceerde DHCP gebieden hebben de mogelijkheid om IP-adres van een netwerkapparaat wijzigen terwijl het wordt gekoppeld aan het netwerk .
Access

In de meeste gevallen , zodra uw LAN heeft een DHCP -ruimte op het netwerk , hoeft u niet om IP- configuratie-instellingen van de computer aan te passen . Toch kunnen er momenten zijn dat je nodig hebt om LAN-instellingen vanwege netwerk of DHCP storingen van de computer te wijzigen . Zoals bij alle Windows -computer netwerk instellingen , toegang tot dit deel van het besturingssysteem door het aanpassen van de instellingen in het " Netwerk en internet" map uit het Control Panel gedeelte van de software . De DHCP uitschakelen , om welke reden verlaat de taak van het toewijzen van IP- adressen aan de netwerkbeheerder .
Overwegingen

De DHCP gebied van uw LAN kent alleen IP-adressen aan apparaten op hetzelfde subnet . Een subnet is het onderdeel van een netwerk dat hetzelfde IP -adres prefix , doorgaans de eerste reeks getallen op het IP -adres deelt . Als uw bedrijf gebruik maakt van meer dan een subnet , een extra firmware -pakket , met DHCP , is nodig om te profiteren van dynamische functionaliteit van de DHCP 's .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Gebruikt voor ZigBee 
·Hoe maak je een netwerkinstall…
·Hoe te converteren naar 256 Bi…
·Toegang krijgen tot de compute…
·Hoe kan ik een printer netwerk…
·Hoe een File Association Met G…
·Hoe de lokale Administrator-wa…
·Hoe maak je verbinding een Wes…
·Een beschrijving van de integr…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een winnende strategie te on…
·Hoe vraag je om donaties op Facebook 
·Hoe te verbinden twee computers met Fire…
·Hoe maak je verbinding met een Secure FT…
·Hoe maak je een Zhone router voor Networ…
·Hoe de Netgear Print Server installeren 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een M…
·Soorten Protocollen 
·Hoe maak je een Ventrilo Weblink Creëre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com