Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een winnende strategie te ontwikkelen op Beezid
Het kan ontmoedigend zijn om head-to - head te gaan met de hardcore veiling bieders op de cent veiling site Beezid . Je kunt jezelf besteden veel meer geld dan je van plan of verliezen veilingen elke keer . Echter , terwijl er geen strategie die garandeert u op Beezid zult winnen elke keer , kunt u volgen enkele slimme strategieën om je win percentage te verbeteren en besteden minder geld aan bod . Als u deze tips , kunt u een hogere slagingspercentages zien , en misschien zelfs thuis een grote ticket item te nemen . Instructies

Bied aan het begin van een veiling met behulp van de automatische AutoBeezid bieden gereedschap 1 . Gebruikers voeren een scala aan prijzen voor de veilingspunt en , binnen dat bereik , hoe vaak aan bod. Wanneer geactiveerd , het gereedschap automatisch overboden iedereen die gebiedt totdat de limiet een gebruiker opgegeven bereikt . Het is een manier om een veiling met split -second biedingen overspoelen en verjagen bieders .

Bied op non - piekuren 2 . Beezid gebruikers de neiging om hetzelfde schema iedereen te volgen is , wat betekent dat er minder mensen met elkaar concurreren op het terrein 's avonds laat , heel vroeg in de ochtend en tijdens de maaltijden . Gebruik deze tijd om uw voordeel om het aantal concurrenten moet je onder ogen voor een gewenste item te verminderen .
3

Vermijd grote ticket items . Veel mensen voelen zich aangetrokken tot Beezid door het vooruitzicht op het winnen van een iPad of plasma televisie voor slechts een paar dollar . Echter , dit soort items te trekken de meeste bieders . Omdat ze zoveel geld waard in de detailhandel prijs , deze items aan te moedigen ook bieders om honderden biedingen proberen om ze te winnen door te brengen . Tenzij je de bankroll om bij te blijven , kijken naar minder populaire items voor een betere kans op succes .
4

Gebruik promoties in uw voordeel . Beezid loopt vaak veilingen die zijn vrij om te bieden op waar je meer biedingen tegen een aanzienlijke korting op de normale tarieven kunnen winnen . Profiteer van de gratis biedingen en proberen te winnen deze wanneer je kunt . Met meer biedingen in uw account geeft u een veel betere kans steken met andere bieders als je dicht bij het ​​winnen van een veiling .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·De voordelen van internettoega…
·Hoe werkt een Webcam Werk aan …
·Alternatieven voor Trashmail 
·Hoe verder AOL Mail 
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Wat is de uploadsnelheid van 7…
·Wat is een DHCP- ID ? 
·Qwest Hi - Speed ​​Internet-op…
·How Do I Go Back to My Old Int…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Winsock op Windows XP Repair 
·Hoe het opzetten van een Dell 968w Wirel…
·Hoe te CuteFTP gebruiken 
·Installatie-instructies voor een Westell…
·Hoe maak je een Wide Bead armband maken 
·Hoe een Loopback Plug Maak op een Biscui…
·Hoe kan ik mijn Computer Network Setting…
·Hoe maak je een Cat 5 Wire stekker in ee…
·SonicWALL Kan niet Ping een WLAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com