Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe de apparaten verbinding in Computer Networking
doel Een computernetwerk is om de communicatie tussen verschillende apparaten mogelijk te maken. Dit kan nuttig zijn voor het overbrengen van bestanden tussen computers of voor het toestaan ​​van een printer te worden benaderd door meerdere computers . De twee soorten netwerken beschikbaar zijn voor mensen om te gebruiken zijn bedrade en draadloze netwerken , en de installatie is verschillend voor elk . Wat je nodig hebt
Ethernet snoeren
draadloze adapters
Router
Toon Meer Aanwijzingen
vaste verbinding
1

Sluit de router aan op een stopcontact . Als u van plan bent over het aansluiten van de router met het internet , sluit u de router op uw modem via een Ethernet -kabel . De Ethernet-poort die u gebruikt is meestal los van die welke worden gebruikt voor de apparaten . Kopen van 2

Sluit elk netwerkapparaat aan de router via de Ethernet-kabels . Schakel elk apparaat op als u deze aansluit op de router .

Test 3 het netwerk aan te sluiten op apparaten met een webbrowser door het aansluiten op de router , dan is de opening van uw web browser en in te typen het IP-adres van de router . Typisch , het IP-adres te gebruiken is 192.168.1.1 . Als er een gebruikersnaam of wachtwoord , de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn meestal "admin ". Zorg ervoor dat u dat veranderen in de router instellingen .
Wireless Network
4

Sluit de router aan op een stopcontact en zet hem aan . Er zal meestal een lampje op de router die je vertelt wanneer het draadloze netwerk is klaar .
5

Sluit een computer aan op de router via een Ethernet-kabel en maak verbinding met de router . Net als bij het verbinden met een bekabeld netwerk , voert u het IP -adres van de router en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord .

Kijk 6 voor de basis draadloze instellingen van de router en de naam van uw draadloze netwerk . Als u wilt , kunt u ook het opzetten van encryptie schema van de router ook.
7

Installeer alle draadloze adapters die nodig zijn op de apparaten . Raadpleeg de handleiding voor de adapter voor specifieke instructies over hoe dit te doen . Merk op dat als het toestel al een draadloze adapter ingebouwd , hoeft u niet te doen .
8

Open de draadloze instellingen van het apparaat , en scannen naar netwerken . Uw netwerk moet verschijnen als een van de keuzes met de naam die u geplukt .
9

Voer de versleuteling informatie als u het opzetten van encryptie op de router . Typische keuzes voor encryptie omvatten WEP , WPA en WPA2 , met WPA2 is de meest veilige , en WEP het minst veilige . Het apparaat zal dan verbinding maken met uw netwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How to Set Up een Net2Go Websi…
·Hoe maak je rechte draad een l…
·Hoe te PHP.ini gebruik van cPa…
·Hoe volledig Change Your IP 
·Hoe een Linskys router op West…
·Hoe maak je een Self - Signed …
·DSL Vs . T1 
·Hoe te Global IP-adressen zoek…
·Toegang krijgen tot een Mac se…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een MT…
·LAN Vs . Ethernet 
·Hoe maak je van een PC Internet Speed ​​…
·Hoe maak je een gateway te gebruiken met…
·Hoe te Sendmail gebruiken vanaf de opdra…
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan een Adm…
·Definitie van Internet Filtering 
·Hoe te Documenten Transfer naar een Kind…
·Hoe maak je een Cisco 2500 Series router…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com