Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Qwest Hi - Speed ​​Internet-opties
Qwest biedt vier hi - speed residentiële internet plannen . Elk plan bevat een pakket van diensten back-up , beveiliging en ondersteuning en een 30 - dagen proefperiode . Internet installatie is ontworpen voor klanten om zelf te installeren thuis echter een Qwest technicus kan helpen met in-home setup . Met ingang van maart 2011 , technicus - ondersteunde setup is rond de $ 50 voor een eenvoudige installatie en rond de $ 100 voor de netwerkinstallatie . Essential Package

De Essential Package biedt hi-speed internet op 7 megabits ( Mbps ) per seconde . Met ingang van maart 2011 deze optie kost ongeveer $ 20 per maand voor de eerste zes maanden , en klimt tot $ 30 per maand na het eerste half jaar als gebundeld met Qwest thuis telefoon service . Abonnees zonder de thuis telefoon service plan zal betalen ongeveer $ 30 voor de eerste zes maanden en $ 45 na dat. Deze optie is een economische keuze voor internetgebruikers die veelal gebruik maken van computers thuis voor sociale netwerken , het downloaden van muziek , video chatten en af ​​en toe gamen .
Geavanceerd Pakket

The Advanced Package bieden hi - speed Internet van Qwest op 12 Mbps . Deze snelheid is ideaal voor het gebruik van internet , dat bestaat uit het downloaden van films , met meer dan een gebruiker on-line , het delen van video en multi - player gaming . Vanaf maart 2011 is dit pakket net onder de $ 20 per maand voor de eerste zes maanden en $ 35 per maand daarna voor klanten bundelen Internet en de Qwest thuis telefoon service plan . Voor klanten zonder een thuis telefoon service , het plan in eerste instantie kost iets minder dan $ 30 per maand voor de eerste zes maanden en $ 50 per maand daarna.
Extreme Package

Qwest 's Extreme Internet -pakket levert 20 Mbps en is zeer geschikt voor zwaar internetgebruik . Dit pakket biedt internet, dat in staat is om het downloaden van high - definition films alsmede behoud home office gebruik . Vanaf maart 2011 is de Extreme pakket kan worden gebundeld met de Qwest thuis telefoon service voor iets minder dan $ 20 per maand voor de eerste zes maanden , en dan verhoogt tot $ 45 een maand na de actieperiode . Klanten die dit pakket zonder bundelen met de telefoon dienst zal betalen iets minder dan $ 30 voor de eerste zes maanden en $ 60 per maand daarna.
Pro Pakket

De Pro Package is de snelste high - speed Internet -optie beschikbaar van Qwest op 40 Mbps , en is een pakket dat is ideaal voor professionele thuiskantoren van de huishoudens waar het internet is vaak op en in gebruik door meerdere personen . Met ingang van maart 2011 Qwest is het aanbieden van de inleidende tarief aan klanten met een thuis telefoon service van iets minder dan $ 20 per maand voor de eerste zes maanden . Na zes maanden zal het tarief te verhogen tot $ 55 per maand . Plannen zonder thuis telefoon service zijn iets minder dan $ 30 per maand voor de eerste zes maanden en $ 70 per maand daarna.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Hook Up Time Warner Cable …
·Hoe IP subnetten Werk 
·Wat is de National Grid for Le…
·Hoe een Ping Plotter Works 
·Protocollen die zijn vergelijk…
·Hoe te herstellen van een Word…
·Geavanceerde Google Search Tip…
·Hoe te stoppen buffer in Strea…
·Specificaties van een Client S…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hulp bij het aansluiten van een draadloo…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
  Netwerken Articles
·Hoe de Fa0/12 interface configureren op …
·De voordelen van Enterprise Systems 
·Hoe je mensen houden van het hacken van …
·Hoe je LAN Network Setup 
·Hoe Software Update voor de Linksys 54GL…
·Hoe maak je een verbinding naar voren va…
·De voordelen van een Proxy Server 
·Hoe het opzetten van een Comcast Cable M…
·Hoe je het netwerk te configureren voor …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com