Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hulp bij het aansluiten van een draadloos internet via Linksys
Heeft u een draadloze Linksys -router gekocht, maar weet niet hoe eraan te beginnen aansluiten van het? Of misschien ging door de verbinding proces, maar een of andere manier kan niet online te krijgen of de internetverbinding u had verloren . Gelukkig Linksys is vrij gebruiksvriendelijk als het gaat om het oplossen van problemen , en er zijn een paar dingen die je kunt doen om te profiteren van deze . Installeer Linksys Software

Hoewel draadloze apparaten , zoals laptops en spelconsoles, kunt aansluiten op een Linksys draadloze netwerk zonder de EasyLink Advisor -programma , moet er ten minste een master- computer die de Linksys software heeft zijn geïnstalleerd op . ( Idealiter zou het op alle computers die verbinding in het geval een computer pauzes worden geïnstalleerd . ) Als je net hebt gekocht uw Linksys router , zet de cd die bij de router is geleverd in het cd -station van de computer en installeer de software en volg de eenvoudige stap-voor - stap instructies voor het instellen van uw draadloze internetverbinding . Wees ervan bewust dat je nodig hebt om al toegang tot internet in uw huis ; Linksys biedt geen internet , maar maakt gewoon uw bestaande internetverbinding draadloos
Problemen tijdens Setup

Als tijdens de installatie Linksys kan niet schijnen om verbinding met het internet , controleren om te zien of uw internet service provider werkt door het stoppen met de Linksys installatie en het aansluiten van uw computer rechtstreeks op de modem . Als het werkt , probeer dan uw computer en Linksys herstarten en volg alle suggesties voor probleemoplossing van Linksys . Heb geduld , veel van de stappen die betrokken zijn bij het opzetten van uw draadloze router en aan te sluiten op je computer en het internet de tijd nemen , dus probeer niet op te geven te vroeg . Als niets werkt , kan u een defecte router die vervangen moet worden gekocht ; probeer dan te klikken op het tabblad " Ondersteuning " in EasyLink Advisor en verbinden aan de steun de website ( met een directe verbinding met uw ISP , natuurlijk) of te bellen Linksys .
aansluiten ander apparaat

Als je probeert om een ander apparaat te verbinden met het draadloze internet zonder het installeren van de software helemaal opnieuw , je gewoon nodig om de beurt computer met EasyLink Advisor op , geopend EasyLink Advisor en klik op "Acties . " Hier vindt u " Meer toevoegen Computers " en " In andere apparaten " opties met eenvoudige stap - voor-stap instructies voor het aansluiten van andere apparaten op het draadloze internet netwerk via linksys . Als u nog niet hebt ingesteld een beveiligingssleutel voor uw draadloze netwerk , kunnen sommige apparaten automatisch verbinding zonder dat je zelfs het inschakelen van de master-computer .
Beveiligingssleutel

Als tijdens de setup u een beveiligingssleutel gemaakt voor uw draadloze netwerk aan buren of bepaalde apparaten geen verbinding met het internet via uw dienst , is het mogelijk om het op te halen als deze verloren is gegaan en sluit apparaten, zelfs als de master- computer is uitgeschakeld . Onder "Acties " in EasyLink Advisor , klikt u op " bekijken en afdrukken Network Settings . " Zelfs als je geen printer hebt , kun je naar beneden de beveiligingssleutel te schrijven en op te slaan op een veilige plaats zodat andere apparaten aan te sluiten op het draadloze internet netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe het opzetten van een AT & …
·Hoe te installeren D - Link Ai…
·Hoe te herstellen van een D - …
·Hoe maak je een WPA- wachtwoor…
·Hoe vindt mijn WAP ID 
·Hoe je je SSID Invisible op NE…
·Hoe om te achterhalen wat de W…
·Hoe maak je een hogere overdra…
·Hoe u het MAC -ID wijzigen op …
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een antenne 
·Hoe te autoriseren Sansa Fuze op Rhapsod…
·Hoe maak je een Cat5 -kabel Connector Wi…
·Wat omhoog komt op de Caller ID Wanneer …
·Wat is Kerberos ? 
·Embarq 2 Wire Installatie 
·Kan de Wireless G Range Expander Werk me…
·Hoe je draadloze signalen te stoppen Bot…
·Hoe maak je verbinding met een Linksys V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com