Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van een AT & T 2Wire Router
De AT & T 2Wire Router biedt abonnees van AT & T's DSL-dienst de mogelijkheid om verbinding met het internet draadloos of via het gebruik van Ethernet-kabels . De AT & T 2Wire Router is een boek - en kleinbedrijf elektronisch apparaat dat wordt aangesloten op uw telefoonlijn en een stopcontact . Zodra u de 2Wire router ingesteld , kunt u genieten van veilig internet service in het comfort van uw huis of kantoor . Het opzetten van uw AT & T 2Wire Router duurt ongeveer 15 minuten . Wat je nodig hebt
DSL- filters
Telefoonsnoer
Stroomkabel
Ethernet kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats een DSL- filter in de muur telefoonaansluiting waar u wilt instellen van uw AT & T 2Wire Router . DSL- filters scheiden de stem frequenties uit de gegevens frequenties in de telefoonlijn . Steek het telefoonsnoer voor uw AT & T 2Wire Router in de DSL-filter jack aangeduid met "DSL . " Plaats het andere uiteinde van het telefoonsnoer in de ingang met het label " telefoon" op de achterkant van uw AT & T 2Wire Router .

Plaats 2 van de Ethernet- kabel in een van de Ethernet -aansluitingen op de achterkant van de AT & T 2Wire Router . De Ethernet -kabel ziet eruit als een telefoonsnoer , behalve met een groter hoofd . Houd in gedachten dat sommige AT & T 2Wire Routers hebben slechts een Ethernet -aansluiting , terwijl anderen hebben meerdere aansluitingen . U kunt uw Ethernet- kabel in een Ethernet -aansluiting op uw AT & T 2Wire Router . Voer het andere uiteinde van de Ethernet-kabel aan op uw computer en steek deze in de Ethernet-aansluiting . Klikt deze op zijn plaats .
3

Plug de AT & T 2Wire Router netsnoer in de achterkant van uw apparaat in de aansluiting met het label " AC Power . " Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact .
4

Kijk naar de lampjes op uw AT & T 2Wire Router als het apparaat wordt ingeschakeld. Als je ziet groene lampjes naast "Power ", " DSL " en " Ethernet ", kunt u doorgaan .
5

Dubbelklik op het pictogram van uw webbrowser op uw computer . Er wordt een venster geopend met informatie over uw nieuwe AT & T 2Wire Router . Lees de inleidende informatie en klik op 'Volgende'.
6

Installeer de AT & T 2Wire DSL setup tool op het volgende scherm dat wordt weergegeven door te klikken op " Ja" om " Wilt u de Gateway Authentication installeren certificaat ? " De AT & T 2Wire Router is nu geïnstalleerd en geverifieerd voor gebruik .
7

een wachtwoord instellen op uw AT & T 2Wire Router door het invoeren in een reeks van hoofd-en kleine letters en getallen in de vorm ruimte vragen u een wachtwoord voor uw apparaat te selecteren . Dit is het wachtwoord dat u wilt gebruiken als je ooit wilt een privacy-instellingen van uw router te wijzigen . Voer het wachtwoord nogmaals in het tweede wachtwoord formulier veld om het wachtwoord te controleren en informatie die zal worden gegeven aan u als een hint als u uw wachtwoord bent vergeten in het veld vormen de hint informatie aanvragen . Klik op 'Volgende'.

Point 8 je muis naar de " Next " knop op het volgende scherm de vraag of u wilt doorgaan met de registratie van uw AT & T 2Wire Router .
< Br > 9

Lees het welkomstscherm voor uw AT & T 2Wire Router . Vul uw AT & T telefoonnummer thuis in het veld formulier dat verzoeken die informatie in en druk op " Next . "
10

Maak een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw dienst door het intikken van die informatie in de gewenste vorm velden . Klik op " Next . " Bekijk het laatste scherm voor het instellen van de AT & T 2Wire Router dat bevestigt het opzetten van uw dienst en klik op "Finish ".
11

Herstart je computer door te klikken op " Start" in de linkerbenedenhoek - bovenhoek van uw scherm te klikken op "Afsluiten " en vervolgens " Opnieuw opstarten. " Wacht tot uw computer af te sluiten dan opnieuw opstarten . U bent nu klaar om uw AT & T 2Wire Router en DSL internet service te gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Het verhogen van Uw Transmit P…
·Hoe maak je een 2Wire modem ge…
·Toegang tot een draadloze rout…
·Hoe de beveiligingssleutel wij…
·Hoe je verder Range Krijg voor…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe Hook Up een Cisco Valet Pl…
·Hoe maak je een WiFlyer Reset 
·Hoe te Get Off het opgelost pa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe houden we online accounts veilig? 
·Definitie van categorie 5 Wire 
·Hoe een Airtel Data Card Key Unlock 
·Wat is de betekenis van het TCP /IP -pro…
·Hoe kan ik Internet draadconnectors 
·Hoe te configureren routingprotocollen 
·Hoe een File Transfer naar een externe c…
·De voordelen van Telnet , FTP en SMTP 
·Hoe werkt een Windows 7 Touch Screen ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com