Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Airport Extreme WiFi- compatibiliteit met PC Wireless Cards
De Apple AirPort Extreme Base Station 802.11n , is een solide netwerkapparaat met zeer goede connectiviteit en cross - platform interoperabiliteit - wat betekent dat het werkt met Macintosh- en Windows-computers . Eenvoudig te gebruiken , betrouwbaar en veelzijdig , de AirPort Extreme is compatibel met netwerktechnologieën 802.11/a/b/g , ondersteunt WEP en WPA/WPA2 beveiliging protocollen , kan het aansluiten van maximaal 50 computers op een netwerk en stelt u in staat om een printer te delen of externe harde schijf via een netwerk . Windows Compatibility

Windows- systeemvereisten
voor het gebruik van de AirPort Extreme zijn gelukkig minimaal. De meeste Windows-pc's op de markt van vandaag kan werken met deze Apple zendmast - op voorwaarde dat elke computer aan deze vereiste specificaties :

- Windows-pc met een 300 MHz processor of hoger - 802.11a , 802.11b of 802.11 . g draadloze kaart of een draadloze kaart met 802.11n compatibiliteit - . Windows XP Home of Professional ( met Service Pack 2 geïnstalleerd ) of Windows Vista - . AirPort-configuratieprogramma versie 5.4 of hoger
Airport Utility

Installeer de AirPort- software-cd -hulpprogramma om te zetten en het basisstation voor uw netwerk configureren . Zodra u de AirPort-configuratieprogramma hebt geïnstalleerd , sluit u een Ethernet -kabel uit de WAN ( Wide Access Network ) -poort van uw DSL- of kabelmodem op de WAN -poort van de AirPort Extreme is onder het symbool dat lijkt op een starburst .
< br >
Verbinding

Klik
op ' Start' en vervolgens ' Alle programma's " en tenslotte " AirPort ". Dit zal het AirPort -hulpprogramma, dat het basisstation zal onthullen , tenzij er meer dan een basisstation verbonden met het huidige netwerk te openen . Selecteer de in het raam AirPort-configuratieprogramma genoemd basisstation en klik op ' Doorgaan '. Volg het AirPort- Set Up assistent van de eenvoudige set-up te voltooien . Zodra het basisstation installatie is voltooid , de LED op het basisstation moet verschijnen als een solide groen , wat aangeeft internetconnectiviteit . AirPort Extreme-basisstation is nu live als online .
Geavanceerde opties

Voor meer geavanceerde instellingen , de AirPort-configuratieprogramma werkt in Windows machines zoals zij doet in een Mac . Geavanceerde opties van de hulpprogramma 's kunt u extra beveiligingsopties , dicht netwerken , DHCP lease tijd , toegangscontrole , gebruikersaccounts en meer te configureren .

AirPort Network Name
( of SSID , wat staat voor Service Set Identifier ) identificeert de basis station op het bestaande netwerk ( en voor de configuratie vooraf instellingen ' ) . Het kan worden gecontroleerd door de muisaanwijzer over de AirPort- pictogram van de draadloze verbinding in het venster AirPort-configuratieprogramma tot de naam van het netwerk verschijnt .
Problemen
probleemoplossing voor thuis of op kantoor

een van de meest effectieve manieren om de AirPort Extreme te lossen is om de enkele leds driekleurige status- licht te begrijpen . De LED kleur sequenties voor het basisstation , zijn ' groen, oranje en blauw , " met elke LED kleur geeft een andere status voor het basisstation . De meest voorkomende problemen met de AirPort Extreme zijn meestal internet service kwesties , vergeten netwerk of het basisstation wachtwoorden en hardware gerelateerde problemen .

Voor informatie over AirPort Extreme Status Lights en basic AirPort probleemoplossing , raadpleegt u de gids " AirPort extreme (begin 2009 ) - . Setup Guide "
Belangrijke tips

De aanbevolen wachtwoord beveiligingsprotocol voor een AirPort-basisstation -netwerk is WPA2 Personal . Noteer uw netwerk of het basisstation wachtwoord en bewaar het op een gemakkelijk te onthouden plaats voor snelle toegang , moet je vergeten.

Als je verliest of vergeet het basisstation wachtwoorden , reset de AirPort Extreme met behulp van een papieren paperclip of balpen op de reset -knop ingedrukt te houden in een seconde . Houd de reset- knop langer dan een seconde of je zal al uw netwerkinstellingen te verliezen .

Werk de AirPort Extreme firmware door het openen van de AirPort-configuratieprogramma , selecteer " basisstation ", vervolgens "Upload Firmware " en bijwerken van de meest recente firmware-update beschikbaar is . Houd het IPv4 -instelling op DHCP gebruiken , tenzij u gebruik maakt van een statisch IP-adres voor uw huidige netwerk

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je DD - WRT installeren op…
·Hoe Kies het Type Wireless 
·Heeft een Actiontec Router Wer…
·Is het mogelijk om uw draadloz…
·Hoe je WEP- of WPA-encryptie i…
·Hoe kan ik meerdere Laptops Pr…
·Hoe maak je een Westell draadl…
·Hoe de Linksys WRT54G Configur…
·Hoe je Home-Based Draadloze sy…
  Related Articles
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe het opzetten van een WiFi-router 
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken Ethernet 
·Hoe kan ik een domein wachtwoord wijzige…
·Hoe je de Y -kabel te gebruiken met een …
·Hoe te autoriseren De DHCP Server-servic…
·LAN Network Protocol 
·Verschil tussen Cat - 5 & Cat - 6 
·Hoe Hook Up High Speed ​​Internet op een…
·Hoe te verzenden Remote Reboot 
·Hoe je foto's maken op mijn profiel Niet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com