Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een Westell draadloze router installeren
De Westell draadloze router is een netwerkapparaat ontworpen om breedbanddiensten te leveren aan een huis of klein - zakelijke omgeving . Westell routers zijn voorzien van een vier -poort 10/100 BaseT Ethernet LAN switch , 802.11g draadloze ondersteuning en een ingebouwde firewall . Eenmaal geïnstalleerd , zult u in staat om uw Westell draadloze router netwerk zowel bedrade en draadloze computers gebruiken en sluit ze aan op het internet . De procedure voor het installeren van een Westell draadloze router is eenvoudig . Volg de aanwijzingen hieronder . Wat je nodig hebt
Westell draadloze router
Breedbandaansluiting
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
Installatie
1

Sluit uw breedband coaxkabel aan de overeenkomstige connector aan de achterzijde van de router . Sluit de voeding aan op uw router . Steek de voeding aan op een beschikbare stopcontact . Wacht totdat de " Power" en " Coax WAN " LED's branden continu groen voordat u verder gaat . Kopen van 2

Sluit het ene uiteinde van de Ethernet- kabel aan op een van de genummerde poorten op de achterkant van de router . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een open Ethernet- poort op uw computer . Onderzoekt de LED- lampjes op de voorzijde van de router . Zoek de genummerde licht dat overeenkomt met uw gekozen router poort . Wacht tot dit lampje brandt continu groen .

Turn 3 op uw computer en open uw webbrowser . Navigeer naar http://192.168.1.1 . Klik op " OK . " Configureer uw inlogaccount met een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord . Selecteer de juiste tijdzone uit de lijst met beschikbare opties . Klik op "OK . "
4

Klik op " My Network , " en klik op " Netwerkverbindingen . " Klik op " Quick Setup . " Als uw ISP instellingen verschillen van die die automatisch worden geselecteerd heeft , wijzigingen aan te brengen waar nodig . Klik op " Apply " en klik op " OK . "
5

Klik op de " Wireless " icoon in de bovenste menubalk . Klik op " Basic Security Settings . " Uw WiFi beveiligingsinstellingen naar wens te configureren. Noteer deze instellingen voor toekomstig gebruik . Klik op " Apply " en klik op ' Afmelden '.
6

Controleer of de computer die u wilt draadloos verbinding heeft alle nodige WiFi-adapter geïnstalleerd en actief . Zet hem op en opent u het bedieningspaneel gebruikt om een ​​draadloze verbinding te leggen en te onderhouden . Dit zal variëren , afhankelijk van uw besturingssysteem . Voer de WiFi beveiligingsinstellingen die u voor uw router . Herhalen als nodig is voor andere computers in uw netwerk . De installatie is nu voltooid .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Waarom heb ik een USB-aansluit…
·Hoe de draadloze router resett…
·Hoe je Linksys Wireless G Down…
·Hoe Hook Up een Wireless - N 3…
·Hoe sluit ik een draadloze rou…
·Hoe je de router wachtwoord wi…
·Hoe een Aircard beveiligen om …
·Hoe te WRT300N configureren 
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WiFi PCI Antenne Vervang…
·Hoe je Wi - Fi Hotspots Setup 
·Hoe te Net2Phone VoIP kopen 
·Hoe te IrDA Test op Laptops 
·Hoe krijg ik Gigabit at Home ? 
·Wat zijn web-based printers? 
·Fax Vs . Email Security 
·Hoe het opzetten van een nieuwe Linksys …
·Hoe je Linksys IGMP snooping Disable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com