Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van een WiFi-router
Een Wi - Fi-router , ook wel een draadloze router , is een netwerkapparaat dat fungeert als gateway die sluit zich aan uw computer en uw high - speed modem . Een Wi - Fi-router fungeert ook als een wireless toegangspunt, waardoor uw draadloze - compatibele apparaten, zoals een laptop , om te communiceren met het en verbinding maken met uw netwerk draadloos . Om uw W - ifi router te gebruiken , moet u de computer , modem en router met ethernet kabels . Je moet ook de instellingen van de router te configureren . Wat je
Desktop computer of laptopInternet dienstverlener nodig ( kabel of DSL ) High - speed modemTwo Ethernet-kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw high - speed modem netsnoer . Sluit uw high - speed modem om de Wi - Fi-router met een Ethernet -kabel . Haal ook de Ethernet- kabel die de modem aangesloten op uw computer . Steek de Ethernet- kabel die is aangesloten op uw modem in de " Internet " ( of " Modem" ) -poort aan de achterzijde van de router . Deze poort is meestal naast de Wi - Fi- router kracht de haven en onderscheidt zich door een kleur of etiket . Kopen van 2

Zet de computer uit . Met behulp van een andere Ethernet -kabel , sluit uw Wi - Fi-router op uw computer , de Ethernet -aansluiting op de achterkant van uw computer . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in een van de genummerde LAN-poorten op de achterkant van uw Wi - Fi-router . Het maakt niet uit welke LAN-poort je gebruikt .

Turn 3 op de high - speed modem , router en computer , in die volgorde . Ten eerste , de stekker van de kabel terug in uw high - speed modem , en zet hem aan . Wacht minimaal twee minuten zodat het modem tijd om verbinding met de server van uw internet service provider . Zorg ervoor dat de statuslampjes van de modem ( de lampjes aan de voorkant van het modem ) tonen aan dat het met succes heeft aangesloten. Steek vervolgens de voedingsadapter van de Wi - Fi- router in de router poort power en in een stopcontact . Wacht nog twee minuten voor het Wi - Fi-router aan te sluiten op de modem . U weet dat er succesvol verbinding is wanneer alle van de lampjes op de voorzijde van de Wi - Fi-router op . Ten slotte , zet u de computer . Als u de stekker in en schakel de apparaten uit deze orde , mag u niet in staat zijn om verbinding te maken met internet .
4

Meld u aan bij de URL van de Wi - Fi- router . Open een webbrowser op uw computer en typ de URL van de Wi - Fi- router in de adresbalk van de browser . Dit adres is te vinden in de documentatie die bij uw Wi - Fi- router of op de website van de fabrikant kwam . Na het intypen van de URL , druk op ' Enter '. Dit brengt u naar de pagina van het Wi - Fi- router instellingen .
5

Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het Wi - Fi-router . Na het invoeren van de URL van de router , zal een dialoogvenster verschijnen waarbij u een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voor de router . Voor de meeste Wi - Fi- routers , de standaard gebruikersnaam is " admin " en het standaardwachtwoord is " password " of er is geen wachtwoord . Vergeet niet dat de tekstvakken zijn hoofdlettergevoelig .
6

Configureer de instellingen van de Wi - Fi- router en de draadloze instellingen . Op de hoofdpagina van setup-menu van de router , zal je links naar verschillende instellingen te wijzigen vinden . U kunt de standaard SSID ( naam van het draadloze netwerk ) te wijzigen om een ​​aangepaste naam , en u kunt het type codering wilt u uw draadloze netwerk te beveiligen selecteren . Wanneer u klaar bent met uw instellingen te wijzigen , klikt u op "Apply" of "Opslaan . "

Previous: Next:
  draadloze routers
·Manieren om jezelf te bescherm…
·Hoe kan ik meerdere Laptops Pr…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·Hoe maak je een WEP- sleutel t…
·Hoe maak je een hogere overdra…
·Hoe je het Signaal van een DD …
·Hoe de router wachtwoord voor …
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe te verbinden mijn laptop a…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Telnet 
·De voordelen van de hogere bandbreedte f…
·Hoe om te controleren mijn statisch IP-a…
·Hoe je PSD bestanden uploaden 
·Hoe maak je een videoclip van het intern…
·Hoe kan ik een Dell interne modem instal…
·Hoe een IP-adres tab Door middel van een…
·Hoe een router DIR 300 Wachtwoord wijzig…
·Hoe maak je een Clientcertificaat Creër…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com