Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een videoclip van het internet downloaden
Als u een koppeling naar een videobestand op het internet hebt gevonden , zijn er een aantal manieren om dat bestand op de harde schijf van uw computer te downloaden , zelfs als het niet voor de hand . U kunt elk videobestand dat u graag uw computer om later te bekijken redden , ook al is het een flash- video, die is ingebed in een website als YouTube of MetaCafe . Je moet alleen weten waar te kijken naar de mogelijkheid om het bestand te downloaden naar uw computer in te schakelen. Instructies
1

Klik met de rechtermuisknop op de hyperlink die is gekoppeld aan een online video clip . Links klikken op deze hyperlink laat je toe om de video te bekijken , maar rechts op te klikken opent een drop-down menu . Klik op "Opslaan als . " Kies een map op uw computer waar u wilt dat uw video opgeslagen en klik vervolgens op de knop "Opslaan" om de videoclip te downloaden naar uw computer . Kopen van 2

Kijk voor een " Download deze video " toets . Sommige websites kunnen gebruikers vrijelijk video's die zijn ingebed in een website te downloaden en zelfs maken dit gemakkelijk door het verstrekken van een geschikt gemerkte knop . Zoekt u simpelweg de " Download deze video " knop , klik erop en kies een map waar u wilt uw webbrowser om het bestand op te slaan zodra het downloaden is voltooid .
3

Gebruik een site als " KeepVid " ( zie Verwijzingen ) of " DownloadYouTubeVideos " ( zie verwijzingen ) naar flash- video's die geen hyperlink of geen knop "Download" hebt redden . Dit zijn de soorten van video's gevonden op sites als YouTube of Break.com . Gewoon de URL van het videobestand dat u wilt opslaan in de adresbalk op de pagina die u gebruikt en klik op de knop " Download " om het videobestand op uw harde schijf downloaden plakken .
4

Upgrade naar QuickTime Pro . Sommige high definition video's vereisen dat je QuickTime software van Apple te downloaden om te bekijken . Terwijl de versie van QuickTime die u toelaat om deze video te bekijken is gratis , de versie die u toelaat om deze video's te redden is niet . Bij het updaten naar QuickTime Pro kunt u een QuickTime- video- bestand te downloaden u wilt van het internet door te klikken op de pijl knop in het videovenster van uw webbrowser en klik op " Opslaan als. "
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een iPod Shuffle R…
·Toegang krijgen tot een Mac se…
·Hoe worden beschermd tegen Int…
·Voordelen & Nadelen van het he…
·Hoe je de mogelijkheid om Prox…
·Hoe te IIS & SSL Problemen 
·Waarom kan ik niet bekijken Pi…
·Waarom is mijn kabel verbindin…
·Hoe je Wake on LAN Setup 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het doel van een Packet Header ? 
·Hoe je Wireless uitschakelen op DIR - 61…
·5 Voice Tools for Android 
·Problemen van de vertrouwelijkheid van g…
·Geanimeerde Glitter Angels 
·Hoe maak je een router Positioneer Optim…
·Typen netwerk nodes 
·Zakelijke e-mail etiquette voor Reply Al…
·Wat zijn de functies van de Cisco ISR -r…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com