Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Zakelijke e-mail etiquette voor Reply All
E-mail etiquette vaardigheden zijn essentieel bij het werken in een zakelijke omgeving . Veel van de basisregels van de e-mail ook van toepassing op " Allen beantwoorden " berichten , maar er zijn een aantal bijzonderheden te overwegen voordat het raken van de " Allen beantwoorden " knop . Zorg ervoor dat u alleen deze e-mail functie te gebruiken wanneer dat absoluut noodzakelijk is , en niet als een methode voor het uitkiezen mensen of als een vervanging voor de werkelijke ontmoetingen . Feiten

Als algemene regel , de " Allen beantwoorden " -functie mag alleen worden gebruikt wanneer dat nodig is . Volgens Judith Kallos , auteur van ' Business E-mail etiquette : The Manual ', ' niet politiek spelen met deze ( e ) velden om iemand gevoel minder belangrijk of om een punt te maken ... dat is nooit een succesvolle strategie een blikje heb je op zoek triviaal en /of onprofessioneel . "
moet je " Allen beantwoorden " ?

Vóór het verzenden van een " Allen beantwoorden " bericht , overwegen of het noodzakelijk . Zoals Judith Kallos opmerkt , " In veel gevallen , uw commentaar is mogelijk niet geschikt voor " alle " of" all "niet geïnteresseerd in uw opmerkingen. " Als u een groep bericht hebt ontvangen en allen die de boodschap hebben ontvangen, zijn deel van het gesprek waaraan u een bijdrage leveren , dan moet je een ' Reply All '. Stuur
Addressing een groep

bij het versturen van een " Allen beantwoorden " in het achterhoofd houden dat de informatie die u verzendt gaat om meerdere mensen en dit is niet een eigen forum . Vermijd waaronder een onnodige hoeveelheid persoonlijke informatie of het vertellen van schuine moppen , want je kunt nooit zeker zijn van hoe het door een groep zou kunnen worden geïnterpreteerd .
Misvattingen

terwijl " Allen beantwoorden " berichten worden soms aangeprezen als eenvoudige en effectieve manieren om te communiceren met een hele groep mensen , zijn ze over het algemeen gezien als onpersoonlijk . Als er een groot aantal mensen in de groep kunnen meerdere berichten heen en weer verwarrend . In dit geval , is het best om een vergadering in plaats van een " Allen beantwoorden " e-mail .
Professionaliteit

Belangrijker nog , uw e-mails moeten professioneel blijven hebben . Blijf bij het ​​onderwerp bij de hand en hoeft deze niet te gebruiken als een methode van ontluchting over office verstoort . Zoals bij elk onderwerp , kan iedereen op de adreslijst niet eens met het standpunt u presenteren . Ook als je alleen reageren op een persoon ( of de persoon die het bericht heeft gestuurd ) , kies dan de " Reply to Sender "-functie in plaats daarvan .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How to Set Up een router voor …
·Hoe krijg ik een kwitantie Gre…
·Hoe je ADSL snelheid meten 
·Hoe te verwijderen SSL Vanaf I…
·Wat is een Proxy Error ? 
·Hoe je toestaan ​​Limited Reke…
·Hoe controleert de cache Datum…
·Hoe de Fortinet Met behulp van…
·ADSL Speed ​​Tips 
  Related Articles
Hoe E-mail met behulp van Windows Mobile…
Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
Hoe Set Up Wireless E 
Hoe E-mail beveiligen for Kids 
Welke beveiligingsinstellingen moet ik g…
Hoe te VoIP gebruiken voor een Small Bus…
Hoe maak je een Business Case voor een V…
Wat zijn de voordelen van Voice Over IP …
De beste oplossingen voor Business VoIP 
  Netwerken Articles
·Wat is de Forward Pad op een kabelmodem …
·Het opzetten van een draadloos thuisnetw…
·Hoe maak je Stuur een Wake on LAN in Win…
·Soorten Sprint USB Modem Antennes 
·Kan je in een Google-discussiegroep Via …
·How to Set Up een Netgear EN104 Ethernet…
·Hoe te traceroutes begrijpen 
·Hoe maak je een computer Router Bedraad 
·De redenen Ping Times Out 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com