Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De redenen Ping Times Out
Netwerk technici gebruiken de "ping " commando om netwerkconnectiviteit oplossen . De opdracht is het equivalent van de belt iemand aan de telefoon om te zien of ze beantwoorden . In een ping scenario , het doel apparaat reageert doorgaans met het equivalent van " Hallo . " Er zijn gevallen waarin het commando time-out , echter, en verschillende redenen bestaan ​​voor dergelijk gedrag . De Basic Pingopdracht

De fundamentele opdracht ping is "ping Internet Protocol . " Het formaat van het volledige commando is :

ping
[ - t ] [ - a ] [ - n count ( 4 ) ] [ - l size ( 32 bytes ) ] [ - f ( standaard is om fragmentatie laten ) ] [ i - DDL ( 128 hops ) ] [ - v TOS ] [ - r count ] [ - s tel ] [ [ - j gastheer - list ] | [ - k gastheer - list ] ] [ - w time-out ( 4000 ms ) ] target_name_or_IP_address

de schakelaars in de vierkante haken zijn optioneel en kan de opdracht ping om anders gedragen dan wanneer je het alleen te gebruiken met de standaard parameters . De waarden tussen haakjes zijn de standaardwaarden . Boven het ontbreken van een standaard waarde geeft aan dat er geen standaard , en de schakelaar wordt genegeerd , tenzij u een waarde in te voeren . De " - v " schakelaar zelden gebruikt , omdat de " TOS " waarde vereist een complexe berekening en wordt alleen gebruikt voor zeer moeilijke situaties oplossen .
Wrong of IP-adres
< br

een reden > een ping-opdracht kan een time-out is dat je het verkeerde IP- adres of de hostnaam hebt ingevoerd in het commando . Controleer of de informatie die je hebt is nauwkeurig en je hebt het goed ingetoetst . Typefouten kan ertoe leiden dat u onnodige vertragingen optreden bij het oplossen van het probleem .
Netwerk kwesties

Een andere oorzaak van de opdracht ping time-out kan congestie op het netwerk . Als de infrastructuur van uw netwerk is overbelast met verkeer , kan de ping wachttijd wordt overschreden , waardoor de opdracht om een time-out . De standaard wachttijd is vier seconden , maar u kunt de " - w " switch gebruiken om de ping-opdracht te wijzigen zodat het langer zal wachten op een antwoord . Als de doelhost is teveel netwerk " hop " weg , dan kunt u de time-to -live ( TTL ) waarde te veranderen met de " - i "-schakelaar . De standaard TTL is afhankelijk van uw besturingssysteem , maar is meestal 32 of 128 , en bepaalt het maximum aantal routers tussen u en de doelhost .
Gastheer beschikbaar

U kunt het juiste adres hebben , samen met een netwerk vrij is van congestie , maar de gastheer kan offline zijn wegens onderhoud of kan het doelwit van een denial - of-service aanval bewijzen . Als de host is niet beschikbaar voor een of andere reden , de opdracht ping time-out . De oplossing voor dit probleem meestal gaat het oppakken van de telefoon en de beheerder voor de host- server of een ander apparaat te bellen om ervoor te zorgen het is , draait en beschikbaar .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is een switch & een Hub ? 
·Hoe te Enter een netwerk wacht…
·High Level Computer Network De…
·Wat zijn de positieve effecten…
·Hoe te WebLogic Test 
·Hoe te vertellen als een e-mai…
·Hoe je DHCP inschakelen in Win…
·Problemen met een netwerkprint…
·Hoe het opzetten van een Micro…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Database Security Procedures 
·Hoe te verbinden van een laptop op een D…
·Hoe te openen Firewall poorten op een Ne…
·Hoe de Voice Mail Password Reset voor ee…
·Hoe maak je een transparante proxy Cast 
·Hoe maak je een WEP- sleutel te generere…
·Hoe te Dialup & Video Laden Faster for F…
·Hoe maak je verbinding draadloos interne…
·Hoe maak je een Netopia 3341 DSL Modem B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com