Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Meest voorkomende en eenvoudigste manier om de Belkin draadloze netwerk beveiligen
Nu dat draadloze netwerken gemeengoed in zowel de thuis-en bedrijfsomgevingen zijn geworden , het is nog belangrijker geworden om draadloze netwerken te beveiligen ( evenals computers en andere apparaten ) met een wachtwoord . Belkin is een Compton , Californië gevestigde fabrikant van hardware-apparaten , en is een belangrijke speler in de ruimte , en zowel thuis-en zakelijke gebruikers hebben haar producten omarmd . Hoewel ver van de best verkopende merk van draadloze routers , Belkin heeft een reputatie van het leveren van kwaliteitsproducten . Standaardinstellingen wijzigen

Verander de wanbetalingen op de router door een computer ( draadloos of via een Ethernet RJ - 45 -kabel ) aansluiten op het en het invoeren van 192.168.2.1 in een webbrowser ( Internet Explorer , Firefox of Safari ) . Dit zal de configuratie pagina weer te geven . Laat het wachtwoord veld leeg , tenzij de router eerder heeft geconfigureerd . Als je niet weet dat admin wachtwoord en worden " buitengesloten " van de router , houden in de "Reset" knop aan de achterkant voor 45 seconden , terwijl de router is ingeschakeld . Dit zal het terug naar de fabrieksinstellingen , en u kunt deze stap herhalen .
Configureren Instellingen Jouw

Pas uw instellingen op de Belkin router . Dit omvat de oprichting van een nieuw admin wachtwoord , het veranderen van de naam van het draadloze netwerk en het belangrijkst , waardoor draadloze beveiliging om ongeautoriseerde gebruikers af te houden van uw netwerk . Al deze instellingen zijn toegankelijk door links op de configuratiepagina . Selecteer " Save Settings " elke keer dat u een van deze instellingen te wijzigen . Het inschakelen van deze mate van veiligheid is genoeg te weren alle, maar de meest getalenteerde hackers .
Fysiek Bescherm de router

situeren de router zelf op een veilige plaats , tot gewetenloze voorkomen dat gebruikers te resetten zoals hierboven beschreven of de toegang tot het netwerk door het fysiek verbinden met een Ethernet RJ - 45 -kabel . U kunt de router op te slaan in een afgesloten kast of een kast , of het verbergen van het boven de plafondtegels als je werkt in een kantoor . Wees voorzichtig niet te maken het te moeilijk is om toegang te krijgen , voor het geval je moet rebooten , opnieuw instellen of vervangen.
Make Your Network Invisible

Verdubbel neer op uw veiligheid door het maken van uw draadloze netwerk een "gesloten netwerk", wat betekent dat er niet te zien in de lijst met beschikbare netwerken . Gebruikers moeten de exacte naam en het wachtwoord van het draadloze netwerk weten om het te openen . De meeste netwerken hebben geen gebruik te maken van deze functie , want het vereist vaak wijzigen van het wachtwoord als gebruikers komen en gaan . Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor zowel admin en draadloze toegang .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 G…
·Hoe u een statisch IP Met DD -…
·Hoe Hook Up een draadloze G ro…
·Hoe kan ik Boost het bereik en…
·Hoe maak je een Linskys Wirele…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe maak je een Wireless uitsc…
·Kunt u gebruik maken van een A…
·Hoe te herstellen van een WNDR…
  Related Articles
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Vergelijking van Netgear WNR3500 & WNR20…
Gids voor Routing & Remote Access 
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up een camera om een N600 Route…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My G4 Gigabit Ethe…
·Hoe maak je een PC netwerkadapter Fix Wa…
·Hoe kan ik het netwerk van een Wireless …
·De voordelen van Telnet 
·Delen van een LaserJet printer 
·Hoe te Remote Access naar My Computer Bl…
·Hoe te verbinden seriële kabels voor Fi…
·Hoe kan ik mijn computer toegang vanaf e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com