Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik mijn computer toegang vanaf een andere locatie
Voor toegang tot uw computer vanaf een andere locatie , het opzetten en activering software die u toelaat om te communiceren tussen een hostcomputer en een externe computer of apparaat . Wanneer geactiveerd , de software geeft je de controle over de bestanden van de host- computer , e-mails , agenda's en alle andere programma's die zich op het. De software kan ook fungeren als een surveillance tool als de host- computer is uitgerust met een webcam . Instructies
Set Up Host Computer
1

Log in als ' Administrator ' en klik op de knop "Start " . Typ "Remote Settings " in het zoekveld en klik op ' Sta op afstand toegang tot uw computer . " In het venster " System Properties" , klik op het tabblad "Remote " .

Place 2 een vinkje in het vakje naast " verbindingen Hulp op afstand toestaan ​​om deze computer . " Dit voegt automatisch Remote Desktop als een uitzondering op Windows Firewall , die externe computers geeft vrije toegang tot de host- computer .

Klik 3 ofwel " verbindingen toestaan ​​vanaf computers met een versie van Extern bureaublad ( minder veilig ) " als de afstandsbediening computer met Windows XP . Als de externe computer met Vista of Windows 7 , klikt u op "Toestaan ​​alleen verbindingen van computers met Extern bureaublad met Network Level Authentication ( veiliger ) . " Klik op "Apply " , dan op " OK . "
4

Klik op de knop 'Start' en klik op ' Configuratiescherm'. Klik op " Configuratiescherm , " whic bevindt zich aan de rechterzijde van het venster . In het grotere venster , klikt u op " Toevoegen of verwijderen van user accounts " onder de rubriek " Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht . "
5

Klik op de account die de externe computer wordt gebruikt in te loggen op de hostcomputer . Klik op " Maak een wachtwoord . " Typ het wachtwoord in het veld "Nieuw wachtwoord " , typ dan in het veld " Bevestig nieuw wachtwoord " . Klik op de knop "Create password " . Sluit het venster .
6

Klik op de knop "Start " . Rechtermuisknop op " Computer ". Klik op 'Eigenschappen'. Zoek de tekst "Computer naam , " in de " computernaam, domein , en de groep instellingen werk " gedeelte van het venster weergegeven . Noteer de toegewezen naam van de hostcomputer . U hebt deze informatie nodig om in te loggen vanaf de externe computer . Sluit het venster . Laat de host- computer draait .
Inloggen Vanuit het Remote Computer
7

Klik op de knop "Start " . Type " remote " in het zoekvak en klik op "Remote Desktop Connection " in de resultaten .

Type 8 de naam van de hostcomputer in het veld "Computer " in het venster " Remote Desktop Connection " , klik op " Connect ".

type 9 de gebruikersnaam en het wachtwoord in de velden in het venster " Voer uw referenties " . Klik op " OK . " Indien een beveiliging verschijnt, klikt u op "Yes . " Het bureaublad van de host- computer verschijnt op het scherm , net als elk ander programma . Te verbreken , klikt u op de "X" aan de bovenkant rechterkant van het scherm .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is de betekenis van het TC…
·Kunnen ISP's zien wat je aan h…
·Hoe maak je verbinding een All…
·Waarom Online Virus Dammen zo …
·Hoe toevoegen draadloos naar C…
·Apache Uploaden Limits 
·Hoe kan ik Internet Usage in T…
·Hoe vindt Public Domain Foto's…
·Hoe maak je een telefoon Noise…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Aanbevolen Internet Routers voor een Mac…
·Hoe te gebruiken SIP VoIP 
·Kan ik Cookies verwijderen ? 
·Hoe te gebruiken VoIP voor Audio Confere…
·Hoe maak je een draadloos netwerk in Lin…
·Hoe u de automatische Inloggen een Domai…
·Hoe te gebruiken AT & T Westell Met Comc…
·VOIP opties 
·Hoe Set Up My Server 2003 Als een Intern…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com