Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een Netgear Wireless Router installeren
Het modem is verslaafd in de woonkamer , maar de computer in de slaapkamer . Hoewel dit soort problemen problemen kunnen hebben veroorzaakt in het verleden , de overweldigende populariteit van draadloze routers beheert gemakkelijk dit probleem . U moet de router installeren . Terwijl het rechtstreeks op de computer vaak duurt niet meer werk dan het aansluiten van kabels en het runnen van een snelle setup wizard , het aansluiten van een Netgear Wireless Router neemt een beetje meer tijd . Gelukkig, de meegeleverde software maakt het installeren van een draadloze router makkelijker dan u misschien denkt . Wat je
Computer met Ethernet portHigh - speed Internet connectionNetgear setup CDNetgear WPN824 Rangemax draadloze router
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de installatie-cd . Als u niet de schijf hebt , kan het worden gedownload van netgear.com . De cd is ingeschakeld met AutoRun , dus het moet automatisch worden uitgevoerd . Zo niet, dan uit het menu "Start " , selecteer "Run . " Klik op ' Bladeren '. Zoek uw cd-station en dubbelklik. Dubbelklik op " AutoRun . " Kopen van 2

Op het cd-menu scherm klikt u op " Setup ". Lees het scherm , en klik op ' Next '. Dit zal beginnen met het scannen van uw computer voor netwerkadapters . Wanneer voltooid met de scan zal een lijst van uw adapters . Om de router te installeren , krijgt u een bekabelde verbinding nodig . De meeste computers hebben slechts een adapter . Zo niet , heb je een tweede toegevoegd op een bepaald punt . Selecteer de router dat niet zeggen draadloos uit de verstrekte lijst .
3

Vervolgens zal de software van uw aansluiting en instelling te bevestigen . Je moet nog steeds direct op de modem op dit punt zonder router . Het zal deze instellingen gebruiken om uw router te configureren . Op dit punt wordt verteld uw modem uit te schakelen . Gewoon de stekker uit het modem en de stekker van de Ethernet- kabel van uw computer .
4

Sluit de router . Sluit gewoon het einde van de Ethernet-kabel die is aangesloten op de computer op de poort Internet op de achterkant van de router . Vervolgens neemt u de meegeleverde Ethernet-kabel en sluit deze aan op uw computer en een van de LAN- poorten op de achterkant van de router .

Steek 5 in de modem , gevolgd door de router . Het moet gebeuren in deze volgorde of uw instelling mogelijk niet . Volg de instructies op het scherm , die zal leiden tot een proces van het activeren van het netwerk . De software doet dit en kan enkele minuten duren .
6

Indien u wenst , zijn er verschillende privacy- instellingen die u kunt gebruiken . Ze zijn niet verplicht om uw installatie te voltooien , maar zijn waardevol als je woont in een gebied waar anderen kunnen proberen om toegang te krijgen tot uw netwerk . Selecteer eenvoudig de gewenste privacy-instellingen en te volgen om uw installatie te voltooien .
7

Test uw internetverbinding . Zorg ervoor dat pagina's laden en de snelheid lijkt normaal . Als u nodig hebt om wijzigingen aan te brengen in uw router instellingen kunt u dit doen door het intikken van dit adres - routerlogin.net - . In de adresbalk van de browser

.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Hoe te Netgear WPN824 Probleme…
·Hoe het opzetten van een AT & …
·Belkin Wireless G Router Insta…
·Netgear DG834 Informatie 
·Hoe Security In een Wireless D…
·Linksys Wireless Routers Infor…
·Wireless G Vs . N Routers 
·Hoe schakel ik mijn WPS op mij…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil in een draadloze PCI…
·Hoe u een proxy server of een gateway vo…
·Hoe te vermijden Websense Proxy 
·De koele toepassingen van Bluetooth tech…
·Client Server Architectuur Voordelen & N…
·How to Get Rid van een DNS- record 
·Is een USB of een Ethernet een snellere …
·Verschillen in Cat5E en Cat6 Ethernet- k…
·Hoe verwijder ik Desktop verbinding ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com