Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wireless G Vs . N Routers
Wireless N routers zijn gebaseerd op de nieuwere technologie dan draadloze G routers . De normen definiëren van beide soorten router komen uit dezelfde normen lichaam , die ervoor zorgde dat het nieuwere systeem is compatibel met apparatuur gebouwd om de oudere specificaties . Normen

De volledige namen van de " G " en " N " normen 802.11g en 802.11n . Een router verklaring van conformiteit met deze normen moet worden gecontroleerd en goedgekeurd door de Wi - Fi Alliance voor de fabrikant deze claims kunnen publiceren . De normen specificeren de methoden van radiotransmissie en verwachte niveaus van dienstverlening , maar omvatten niet het ontwerp van de apparatuur .
Input en Output

Een standaard draadloze router heeft een ontvanger voor luisteren signalen en een zender om data te verzenden . N routers minstens twee van elke waardoor ze meer data tegelijkertijd ontvangen en verzonden. Dit is de zogenaamde MIMO - multiple input , multiple output. De N -router kan maximaal vier antennes elk te zenden en te ontvangen . Daarom is een breed scala van prestaties binnen de N -router -specificatie bestaat . G routers hebben slechts een van elk . Dit betekent dat N -routers hebben een hogere data doorvoer dan G -routers .
Compatibiliteit

De eis om ervoor 802.11n- apparatuur die compatibel is met 802.11g standaarden betekent dat de N router werkt op twee frequentiebanden . Betere prestatie wordt bereikt bij het ​​N routers 5 GHz zendfrequentie . Dit betekent meer golven worden gegenereerd per seconde dan de G -routers 2.4 GHz frequentie . De N router ook werken op 2,4 GHz om te communiceren met een nabije 802.11g apparatuur . Wanneer de N router werkt op 2,4 GHz , de datadoorvoer is niet beter dan die van een G router . Het kan niet de ontvanger gegevens sneller dan de zender kan overbrengen .
Range

Een N -router heeft een breder zendbereik dat de G router . De radiogolven van beide typen routers kunnen worden geblokkeerd door objecten zoals gebouwen . Daarom is de normen geven een binnen en een buiten bereik voor elk type router . Bereik van de N router is ongeveer 70 meter binnenshuis , die bijna binnen bereik van 38 meter van de G router wordt verdubbeld . De outdoor bereik van de N -router is 250 meter , veel verder dan de G router buiten bereik van 140 meter .
Optreden

De N router varieert sterk in zowel prijs en prestaties als de normen toestaan ​​flexibiliteit in het ontwerp . Het aantal antennes en de frequentie die door de router zijn cruciale factoren prestaties . Aan de onderkant van de markt , N routers die de 2,4 GHz -frequentie bieden weinig verbetering ten opzichte van G -routers . De routers met 5 GHz -frequentie zorgen voor alle verbeteringen in de prestaties die de consument over hebben gehoord . Door het begrijpen van de 802.11g- specificaties , kan de consument een goed idee van wat een G router biedt te krijgen. Echter , de koper van een N -router nodig heeft om verder te lezen in de specificatie van de apparatuur uit te werken van de mogelijkheden van een bepaalde 802.11n -router , gezien het mogelijke bereik .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je WEP- of WPA-encryptie i…
·Hoe te installeren D - Link Ai…
·Hoe maak je een Netgear DG834G…
·Hoe zet ik een draadloze route…
·Hoe maak je een Gigabit Router…
·De Wireless Router maakt geen …
·Hoe de naam van een netwerk SS…
·How to Set Up een Netgear WGR6…
·Hoe printers aan te sluiten op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u een proxy -server in Linux Zorg 
·Hoe maak je een computer Koppel Met XP o…
·How to Set Up een Bright House Networks …
·Voordeel van Asymmetrische Sleutels in e…
·Waarom zijn computers een nuttig instrum…
·Hoe maak je een reeks poorten op VLAN Co…
·Hoe te Slow Music Downloads Fix 
·Hoe maak je een Mac en een pc-netwerk 
·Hoe maak je een Facebook-pagina Maak Jus…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com