Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Linksys Wireless Routers Informatie
Linksys is een fabrikant van computer netwerkproducten opgericht in 1988 , en werd in 2003 overgenomen door Cisco Systems voor $ 500 miljoen. Met ingang van eind 2009 , Linksys werken meer dan 700 mensen wereldwijd . Haar routers zijn zeer populair in zowel de thuis-en bedrijfsomgevingen , en worden door velen beschouwd als de standaard norm voor draadloze netwerkapparatuur te zijn . Binnen de tech -industrie , heeft Linksys altijd volgehouden de reputatie als een marktleider , leveren van producten die functioneel , stabiel en gebruiksvriendelijk. Geschiedenis

Linksys
is een klassiek voorbeeld van een garage - gebaseerde technologie bedrijf maken van het aan de grote tijd . Janie en Victor Tsao , immigranten uit Taiwan , opgericht Linksys in 1988 . Terwijl de vroege producten waren standaard computer netwerkproducten , het had het geluk om een gevestigd bedrijf zijn tegen de tijd netwerking getroffen voor de consumentenmarkt . Na de overname van Cisco , is het merk nu de markt gebracht als Linksys ® by Cisco .
Functie

Linksys draadloze routers
kunnen gebruikers snel en eenvoudig vast te stellen draadloze netwerken , geeft gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot gedeelde bronnen , zoals printers , servers en internetverbinding . De meeste modellen bevatten RJ - 45 Ethernet- poorten op de achterkant staat nodes ( computers , servers , printers ) rechtstreeks te worden aangesloten op het draadloze netwerk .
Soorten

Terwijl Linksys heeft scores van de verschillende modellen van routers , zowel bedraad als draadloos, het consequent uitgeeft modellen met nieuwe functies . Echter , voor de SOHO ( small office /home office ) set , de basisfunctionaliteit is niet veranderd van model tot model . Als gebruikers ( alsmede netwerkvorming eisen ) steeds geavanceerder geworden , heeft Linksys een aantal extra soorten draadloze routers , waaronder modellen gebundeld met modems , routers met de mogelijkheid voor het streamen van media ( films en muziek ) en functies die de nieuwste draadloze weerspiegelen vrijgegeven . technologie en veiligheid
Eigenschappen

Linksys
is nooit verlegen over branding haar producten geweest, de Linksys -logo is altijd prominent zichtbaar op de routers . Voor vele jaren , Linksys routers kenmerkte de iconische blauw en zwart ontwerp , hoewel sommige recente modellen hebben een meer gestroomlijnde zwarte of zilveren design . Linksys routers configureren gebruikt een standaard webbrowser ( Internet Explorer , Safari , Firefox ) , en deze is geconfigureerd met behulp van het adres 192.168.1.1 , dus geen speciale software nodig .
Voordelen
< br

Linksys draadloze routers > zijn zeer populair vanwege hun stabiliteit , prijs en de plug - and- play configuratie . Vandaag elk type besturingssysteem heeft de ingebouwde mogelijkheid om Linksys gebruiken ( en andere soortgelijke ) producten , wat betekent dat het installeren van software of drivers is niet nodig . Linksys-producten zijn te koop bij vrijwel elk soort winkel , waaronder kantoor aanbod winkels , grote doos kettingen en warehouse clubs.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een WPA- code 
·Hoe te NetGear WPN824v2 Instal…
·Heb Routers connnect op Ieder …
·Hoe te UPNP op Linksys 
·Hoe te beveilig ik mijn PC op …
·Stap-voor - stap handleiding v…
·Hoe om te doen Port Mapping op…
·Hoe kan ik herstellen van een …
·Hoe Set Up WRT160N Met Speedst…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Ping Sweep Prevent 
·Hoe maak je een Netgear Powerline Proble…
·Hoe je VoIP Sound Quality Test 
·Hoe maak je een Wi - Fi signaal Unlock 
·Hoe maak je een map op een FTP site 
·Is een Gateway hetzelfde als een router …
·Hoe kan ik zien of iemand Stealing Wirel…
·Hoe maak je een computer Router Kies 
·Hoe kan ik een laptop voor WiFi gebruik …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com