Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik een laptop voor WiFi gebruik van een Card
De meeste laptops worden geleverd met de mogelijkheid om verbinding te maken met WiFi-netwerken ingebouwd Echter , als uw laptop is niet wifi ingeschakeld zult u niet in staat zijn om e-mail , winkel checken of surfen op het Setup internet draadloos. Gelukkig kunt u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot wifi op je laptop als het niet over de hardware ingebouwd U kunt een pc-kaart in je laptop , die eenmaal geconfigureerd zal stellen WiFi-connectiviteit , waardoor u toegang tot het internet , alsook installeren van add netwerkbronnen . Wat je nodig hebt
PC card
installatie disc
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de specificaties van de computer om te bepalen welk type kaart aan te schaffen . Kijk in uw handleiding om de kaartsleuven beschikbaar zijn op uw laptop te bepalen . Het wordt meestal vermeld in de " Eigenschappen " of hoofdstuk "Specificaties " . U kunt ook naar de website van uw laptop fabrikant en voer uw laptop model in de zoekbalk . Kies een laptop van de pagina Resultaten om de specificaties te bekijken . Kopen van 2

een pc -kaart die compatibel is met uw laptop aanschaffen . Meestal oudere laptop modellen gebruiken PCMCIA card slots , terwijl de nieuwere modellen zijn voorzien van een automatische , of PCI /PCI Express -sleuven . Selecteer de kaart die past bij uw laptop .
3

Plaats de installatie -cd in het schijfstation van uw laptop . Uw besturingssysteem zal een bericht met de vraag of u de software wilt installeren weer . Klik op " Yes " om de installatiewizard te starten . Als uw pc -kaart komt niet met een installatie- cd , plaatst u de PC-kaart in de kaartsleuf van uw computer . Uw besturingssysteem zal automatisch detecteren en installeren van de nieuwe hardware . Wanneer de installatie is voltooid, ziet u op uw computer worden aangemeld .
4

Volg de aanwijzingen op het scherm van de installatiewizard . Bijvoorbeeld , wordt u gevraagd in te stemmen met voorwaarden van de dienst van de fabrikant en kies een locatie op de harde schijf van uw laptop om de software van de pc -kaart te installeren .
5

Plaats de PC- kaart wanneer u wordt gevraagd door de wizard. Uw laptop zal de PC- kaart detecteren en de installatie te voltooien . Klik op ' Voltooien ' om het venster installatiewizard sluiten . Afhankelijk van de fabrikant van de PC-kaart of uw laptop , moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten .
6

Klik op het pictogram ' Wireless ' in het systeemvak om de beschikbare netwerken bekijken. Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken . Klik op " Connect " en typ het wachtwoord in als nodig is om verbinding te maken met het netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Kmail Get te gebruiken …
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe schakel ik Bluetooth op ee…
·Linksys WUSB100 instructies 
·Waarom is Wireless Internet In…
·Zelfgemaakte Wireless paraboli…
·Hoe de Cisco Aironet 1242 Gebr…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe je NAT uitschakelen op een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wireless Router Basics 
·How to Get High Speed ​​Internet Goedkop…
·High Speed ​​Internet Server Opties 
·Hoe om te controleren Beschikbaar Ethern…
·Hoe te verbinden Airport Extreme een Cab…
·Hoe aan Ping uw pc 
·De risico's van draadloze thuisnetwerken…
·Wat Is Netwerk standaard IEEE 802.3ab ? 
·Hoe maak je een VoIP Echo Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com