Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Heb Routers connnect op Ieder Modem ?
Routers ontstond in het begin van 1974 , ruim voor de lancering van het World Wide Web in 1991 . Het apparaat bevoegdheden kleine thuis-en zakelijke netwerken , en de meeste consumenten -modellen kan worden geïnstalleerd zonder de hulp van een professional . Dat routers zijn ontworpen voor aansluiting op vrijwel elke externe modem maakt ze praktisch in verschillende omgevingen . Routers

Routers
, een soort van netwerkhardware , kunt u meerdere computers te verbinden om bestanden te delen , gegevens - waaronder Internet service - en hardware zoals printers . Het apparaat biedt deze verbinding via netwerkkabels , ook wel Ethernet kabels of radiogolven betekent draadloos . Routers moeten aansluiten op een modem een internetverbinding met andere apparaten te verzenden. Ze kunnen worden gekocht waar computer -en randapparatuur worden verkocht .
Opzetten van een router

Als u een modem gebruiken en willen een router aan de computer toegevoegd set - up , moet u de Ethernet-kabel waarmee uw modem op uw computer aan en steek het in de "Internet " van de router of " Line in " poort verbreken . De kabel voedt uw verbinding met de router . U kunt dan gebruik maken van Ethernet-kabels om meerdere computers aansluiten op uw router of een draadloos netwerk opzetten met software van de router en gebruik wireless utilities uw computer operating -systeem om computers in uw netwerk aansluiten zonder het gebruik van kabels .
< Br >
Compatibiliteit

Routers
zijn compatibel met een groot aantal externe modems , ongeacht de fabrikant . U kunt een router met ADSL-en kabelmodems gebruiken , omdat de modem berust op een Ethernet-kabel aan te sluiten op de router . Satelliet en andere modems die Ethernet- kabels zijn ook router compatibel . Bedrade routers zijn ook compatibel met vrijwel elk apparaat dat een Ethernet-poort heeft , zonder dat er extra software . Draadloze routers vereisen apparaten met interne netwerkadapters of externe adapters - meestal USB - die je kunt kopen . Uw modem niet een adapter nodig , omdat je nog steeds aansluiten op de router met een netwerkkabel .
Overwegingen

Uw internetprovider kan u inrichten met een gehuurde modem dat is ook een router . In dit geval hoeft u geen aparte router nodig hebt , en u kunt ervaren problemen als u probeert om een ​​te gebruiken met uw combinatie router /modem . Sommige fabrikanten bieden zowel bedrade als draadloze combo's . Hoewel routers zijn compatibel met high-speed internet modems , ze zijn niet de ideale oplossing voor dial - up internet . Omdat dial - up is gebaseerd op het aansluiten van interne modem van de computer naar een telefoon -kabel , moet u een modem externe buitenlijn te gebruiken te kopen in combinatie met uw router . De lagere snelheden van dial - up internet , echter , zijn niet bevorderlijk voor het splitsen van de verbinding tussen meerdere computers of apparaten .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe krijg ik Wireless Service …
·Wat is de oorzaak van een D - …
·Hoe het opzetten van DD - WRT …
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe de WEP Wireless Key Krijg 
·Hoe maak je een Kyocera router…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe het opzetten van een Cisco…
·Hoe te Setup WPA2 Met een WHR …
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Over draadloze routers 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Linksys Wireless Routers Informatie 
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
  Netwerken Articles
·Iomega Network Hard Drive instructies 
·Waarom werkt mijn modem voor WildBlue Wo…
·Hoe te Connect 3 Computers 
·Hoe afdrukken naar een printer die is aa…
·Hoe maak je een router te gebruiken Met …
·Zo plaatst u een draadloos netwerk op ee…
·Wat is een kabelmodem te verbinden ? 
·Hoe je VoIP 
·Hoe maak je een draadontspanner Monitor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com