Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Over draadloze routers
Een draadloze router is een fysiek apparaat waarmee computers met elkaar zijn verbonden in een netwerk . Netwerkcomputers kunnen middelen , zoals een IP -adres of printers te delen . Draadloze netwerken zijn populair in scholen en kantoorgebouwen , en het aantal woningen met behulp van een draadloze router groeit ook. Voordelen van Going Wireless

Een router wordt gebruikt om meerdere computers te verbinden , zodat ze dezelfde internetverbinding kunnen delen . Met het oog op een normale , bedrade router gebruiken , moeten gebruikers worden aangesloten op de router via kabel . Dit is geweldig als je een groot bureau en iedereen kan gaan zitten en delen van de werkruimte . Omdat dit werkt zelden uit , dan kunt u een draadloze router gebruiken om de netwerkverbinding te zenden naar een groter gebied . Als een gebruiker van een laptop , kan hij van kamer naar kamer verplaatsen zonder zijn verbinding verliest .
Veiligheidsaspecten

Een draadloze router is makkelijker gehackt dan een bedrade router omdat de hacker hoeft niet in zo dicht bij de werkelijke router om verbinding . Een draadloze router heeft extra beveiliging naast een firewall . Om te verbinden met een draadloze router , moet je het wachtwoord , meestal gebaseerd op WEP of WPA2 -technologie . Zorg er ook voor om de standaard netwerknaam wijzigen wanneer u in eerste instantie uw router configureren om het moeilijker te maken voor potentiële hackers om de naam van uw netwerk denk
Wireless Technology

In plaats van kabels om data te verzenden , een draadloze router maakt gebruik van radiogolven uit te zenden tussen de aangesloten computers . De uitzending is niet alleen eenrichtingsverkeer , zoals een tv-uitzending . De aangesloten apparaten kunnen met elkaar communiceren om bestanden tussen hen , of send print commando's via het netwerk .
Opties Sharing

Er zijn verschillende opties bij het opzetten van uw netwerk . U kunt bestanden tussen computers te delen wanneer zij worden genetwerkt , of u kunt het delen van bestanden uitschakelen zonder dat de rest van het netwerk . U kunt ook gebruik maken printerdeling , dus als er maar een computer op het netwerk is aangesloten op een printer , kunnen alle andere computers bestanden te sturen om daar te worden afgedrukt . Dit is een goed idee , want printers hebben de neiging om te worden stationair veel van de tijd . Natuurlijk, de meest voorkomende gebruik van een draadloze router is om een ​​internetverbinding met meerdere gebruikers te delen .
Public Hotspots

Heel vaak kun je een open netwerk set vinden in een restaurant , bar of luchthaven die iedereen kan verbinding maken . Dit is geweldig voor reizigers , studenten en zakenmensen uit de buurt van het kantoor . U kunt uw laptop gebruiken om verbinding met het internet via dit netwerk . Uw computer moet in staat zijn om automatisch verbinding te maken met dit soort netwerk zodra je binnen het bereik .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe aan te sluiten in een Netg…
·Hoe kan ik een Xbox Wireless I…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe te GRE protocol 47 inschak…
·Hoe je het wachtwoord op de DI…
·Hoe Hook Up een Linksys Dual B…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·How to Set Up een Netgear WGR6…
·Hoe de Range van een draadloze…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Heeft een iMac Hebben een ingebouwde dra…
·Hoe maak je een sms sturen met een analo…
·Hoe te Browser -instellingen in Windows …
·Over een compatibele Wireless Print Serv…
·Verbinding maken met BBS Door IP-adresse…
·Hoe te testen mijn VoIP Connection 
·Hoe te gebruiken House Bedrading naar Et…
·Mijn Linksys WLAN Link niet knippert 
·Squid Proxy Gereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com