Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te Browser -instellingen in Windows wijzigen
Door het manipuleren van browser -instellingen in Windows Internet Explorer , kan u uw persoonlijke privacy te beschermen , uw computer te beveiligen en controle voorkeuren om de browser te bedienen om uw tevredenheid . Het uiterlijk van uw browser , de sites die u mag bladeren , en de instellingen van programma's zoals e-mail en HTML kunnen worden bediend vanuit de optie browserinstellingen . Instructies
Algemeen
1

Stel een homepage . Klik op "Start , " open Internet Explorer en ga naar de webpagina die u wilt instellen als uw startpagina in te stellen. Klik op de pijl rechts van de "Home "-knop . Klik op " Startpagina toevoegen of wijzigen pagina . " In het dialoogvenster , klikt u op ' Gebruik deze webpagina als enige startpagina " . Als je zou willen om meerdere tabbladen homepage hebt , klik dan op " Voeg deze pagina aan uw startpagina tabbladen . " Klik op " Yes " om op te slaan . Kopen van 2

Verwijder uw browsegeschiedenis . Open Internet Explorer . Ga naar " Browsegeschiedenis " aan de bovenkant van de browser en klik op 'Verwijderen'. Delete locaties individueel of selecteren en verwijderde ze allemaal .
3

Wijzig uw zoekopdracht provider . Open Internet Explorer en klik op de pijl rechts van het zoekvak in uw browser . Klik op " Meer zoekmachines zoeken , " en vervolgens " toevoegen Search Provider . " Als de zoekmachine die u gebruikt is degene die je wilt als je standaard , klikt u op " Maak dit mijn standaard zoekmachine . " Anders selecteert u " Gebruik zoeksuggesties van deze provider " om de beschikbare opties te bekijken , kiest u een en klik op "Add . "
4

Kies standaard lettertypes en kleuren getoond op webpagina's , en overschrijven kleuren en lettertypen door gekozen webdesigners om hun pagina's . Open Internet Explorer , klik op 'Extra ', klik op ' Internet-opties . " Klik op het tabblad 'Algemeen' en klik op ' Toegankelijkheid '. Klik en " kleuren vermeld op webpagina Negeren" " Negeer tekenstijlen vermeld op webpagina's . " Klik op " OK " om op te slaan .
Veiligheid en Privacy
5

Open Internet Explorer , klik op 'Extra ', ' Internet-opties ' en het tabblad " Beveiliging " op weergeven van uw beveiligingsopties . Vanaf hier kunt u uw beveiligingsniveau te veranderen van gemiddeld tot hoog door het controleren van een doos , duiden plaatsen als vertrouwde sites , en het beperken van bepaalde sites . Kopieer en plak het webadres in de juiste box voor sites die u wilt vertrouwen of te beperken .
6

Open Internet Explorer , klik op 'Extra ', ' Internet-opties ' en het tabblad " Privacy " om weergeven van uw privacy-instellingen . Kiezen om pop - upvensters te blokkeren en om cookies te blokkeren of toestaan ​​voor bepaalde websites .

Open Internet Explorer 7 , klik op 'Extra ', ' Internet-opties ' en het tabblad " Inhoud" te gebruiken ouderlijke controles. Het blokkeren van de toegang tot specifieke websites voor bepaalde gebruikersaccounts , zoals die gebruikt worden door uw kinderen .

Previous: Next:
  Network Security
·IP Telefonie Veiligheid Risico…
·Om te lezen hoe een Windows Fi…
·Hoe kan ik Block SSL op School…
·Hoe de SSL configureren voor S…
·Hoe de Two - Step Validatiepro…
·Hoe maak je een certificaat va…
·Remote Access Authentication P…
·Doel van de System Security Pl…
·Poorten Dat Spyware Gebruikt 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Heeft u behoefte aan een Gigabit- verbin…
·Hoe om te bepalen Als uw computer met Vi…
·CLEAR USB Vs . CLEAR 4G 
·Hoe maak je een netwerk beveiligen Na he…
·Hoe uw VPN -wachtwoord wijzigen 
·Wat is het doel van een computer modem ?…
·Atheros AR5007 Wireless Network Adapter …
·Hoe te Gesprek Wacht op mijn Internet-ve…
·Hoe te testen My Net Speed ​​
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com