Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Poorten Dat Spyware Gebruikt
Spyware programma's communiceren met centrale servers om informatie te verzenden en te ontvangen via poorten op de computer van een slachtoffer . Deze poorten zijn vaak hetzelfde voor verschillende soorten spyware , en weten wat spyware gebruikt welke poorten op een computer kan u helpen bij het ​​opsporen van wat voor vorm van spyware op uw computer . U kunt ook beter verdedigen tegen spyware als je weet welke poorten ze vaak gebruikt , samen met wat legitieme diensten lopen vaak op diezelfde havens . Port 1080

Port of 1080 is een register -poort die wordt gebruikt door SOCKS proxies , maar wordt ook gebruikt door diverse varianten van het MyDoom -virus , specifiek variatns MyDoom.B MyDoom.F , Mydoom.G en MyDoom.H . Als u geen gebruik maken van SOCKS proxies , kunt u veilig deze poort te blokkeren .
Port 2283

De Dumaru.Y spyware virus gebruikt poort 2283 om te communiceren met de buitenwereld wereld , maar deze poort wordt ook gebruikt door de Lotus Notes " LNVSTATUS " programma .
Port 2535

Beagle virusvarianten
zoals Beagle.W en Brak . X gebruikt poort 2535 om te communiceren . Deze poort is ook een geregistreerd poort voor de MADCAP ( Multicast Address Dynamic Client Allocation Protocol ) .
Port 2745

A nu out-of - date programma genaamd URBISNET gebruikt poort 2745 , maar omdat het niet langer in gebruik , het kan veilig worden geblokkeerd . Beagle varianten Beagle.C tot Beagle.K gebruik poort 2745 om te communiceren .
Havens 3127-3128

De MyDoom.A virus maakt gebruik van poort 3127 en de variant MyDoom . B kan poort 3128 te gebruiken . Deze twee poorten worden ook geregistreerd om legitieme programma's en diensten , de EMC CTX - brug en de Squid proxy dienst , respectievelijk .
Port 8866

De Ultima Online Messenger gebruikt poort in het bereik 8800-8900 echter de Beagle.B spyware variant gebruikt poort 8866 te communiceren . Tenzij je Ultimate Online Messenger gebruikt , kan deze poort geblokkeerd worden om dit stukje spyware te houden van praten met de buitenwereld .
Port 27374

De SubSeven spyware virus gebruikt poort 27374 . Omdat deze poort niet is ingeschreven aan een officiële procedure , kan het veilig worden geblokkeerd om SubSeven te houden van de communicatie met de buitenwereld .
Port 65506

Spyware en virussen keylogging
zoals Phatbot , Agobot en Gaobot gebruik poort 65506 te communiceren . Omdat deze poort niet wordt gebruikt voor officiële processen , kan worden geblokkeerd om deze vormen van spyware virussen te houden van praten met de buitenwereld .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik een SSL- sleutel te…
·Hoe Monitor Aanmelden bij een …
·Wat is Single Sign - On ? 
·Cyber ​​Crime & Network Securi…
·Wat is SAP GRC 5.3 ? 
·Wat zijn Black List Keys ? 
·Hoe de beveiligingssleutel of …
·Computer Forensics Analysis 
·Hoe Network Software Monitor 
  Related Articles
Hoe te openen router poorten 
Hoe je poorten openen in een MikroTik Ro…
Hoe te openen Firewall poorten op een Ne…
Het openen van de poorten op FiOS UltraL…
Hoe maak je een USB Wireless Adapter dat…
Hoe kan ik een externe antenne toe aan e…
Hoe kan ik een Linksys Wireless adapter …
Hoe te NETGEAR die niet zal verbinding 
Hoe kan ik een Atheros Wireless LAN die …
  Netwerken Articles
·Hoe de uTorrent bandbreedte Verminder 
·Hoe het opzetten van een netwerkverbindi…
·Hoe maak je een internet -modem instelle…
·VMotion Eisen 
·VMware vs Microsoft versus Citrix 
·Hoe je Media Between Two Media Center co…
·Hoe maak je verbinding een modem op een …
·Hoe maak je verbinding met een computer …
·Over Linksys Breedband Routers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com