Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een certificaat van een Certificate Server Vraag
Een certificaat beschermt uw lezers als ze prive- informatie naar uw website . Voordat een certificaat op een server is geïnstalleerd , moet u een verzoek op de Windows Internet Information Server ( IIS ) te creëren . De aanvraag maakt een sleutel voor uw website coderingsmethode , die specifiek is voor uw website en uw lezers . U een verzoek een certificaat van een certificaat server in de belangrijkste Windows IIS-configuratie -console . Instructies
1

Klik op de Windows "Start" knop op uw website server . Kies ' Systeembeheer ' in het optiemenu , klik op ' Internet Information Services Manager . " Deze snelkoppeling opent de belangrijkste configuratie -console voor uw Windows- website . Kopen van 2

rechtermuisknop op uw website naam aan de linkerkant. De website die u met de rechtermuisknop op is degene waarop u codering wilt vestigen . Selecteer " Eigenschappen" uit het pop - up menu . Een nieuw venster wordt geopend . In dit nieuwe venster , klikt u op het tabblad " Directory Security " .
3

Klik op de " Server Certificate " knop in het configuratie venster . Deze knop opent de wizard die u vraagt ​​om informatie naar een server -certificaat indienen. Klik op " Next " op de eerste welkome venster .
4

Klik op de " Bereid een nieuwe aanvraag , maar later verzenden " optie en klik op ' Next '. Deze optie zorgt voor een aanvraag en slaat het op in een bestand. Typ de website informatie over het volgende venster . U moet de domeinnaam en de naam en het adres van waar de website is gevestigd in te voeren . Nadat u de informatie in te vullen , klik op "Volgende . "

Type 5 uw regionale informatie en de tijdzone op de server geconfigureerd . Klik op " Next . " Het volgende venster vraagt ​​om een locatie aan het verzoek te slaan . Klik op de knop 'Bladeren' en selecteer een locatie op de harde schijf van de server . Klik op "OK" Klik vervolgens op "Volgende . " Het laatste venster toont u een samenvatting van uw verzoek om een ​​certificaat instellingen . Klik op " Finish " om het verzoek om een server certificaat in te vullen .
6

Klik op de Windows "Start" knop op de server en klik op ' Alle programma's . " Klik op " Internet Explorer " om een webbrowser te openen . Nu dat je het certificaat hebt gemaakt , moet u deze indienen bij een certificeringsinstantie . Typ de naam van uw certificeringsinstantie server . Bijvoorbeeld , als de server " myauthority , " type " http://myauthority/certsrv/" en druk op ' Enter '.
7

Klik op de " Vraag een certificaat , " op "Advanced vervolgens certificaat aanvraag. " In dit venster , klikt u op de "Create en een verzoek indienen bij deze CA . " Klik op "Bladeren " en wijzen op de certificaataanvraag bestand eerder hebt gemaakt . Klik op 'Verzenden'. Klik op ' Dit certificaat installeren "om de indiening en de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Network Security
·Het belang en Soorten Security…
·Hoe een CSR voor SSL 
·Restrictieve firewall veilighe…
·Hoe Set Up VNC over SSH 
·Hoe maak je een Hacked IP Fix 
·Hoe je het wachtwoord voor een…
·Hoe kan ik uitschakelen Sonicw…
·Hoe om te controleren voor ver…
·Wat is de SSL-poort ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een laptop voor WiFi gebruik …
·Hoe Hook Up My Computer voor Verizon FIO…
·Hoe te Telnet aan een Exchange Server 
·Hoe werkt SSL Werken met TCP /IP ? 
·Hoe het opzetten van een Remote Admin op…
·Waarom is mijn Exchange Server versturen…
·Hoe we het internet blijken van een beve…
·Heeft een Virtual Port Network werkt all…
·Hoe je Wireless Internet Access Restrict…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com