Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Heeft een Virtual Port Network werkt alleen met dynamische IP-adressen ?
Adressen voor de Internet -protocol of IP-adressen , kunnen statisch of dynamisch zijn . Een statisch IP-adres niet veranderen in de tijd . Website servers gebruiken vaak deze , om ervoor te zorgen mensen kunnen altijd de site terug te vinden . Regelmatige gebruikers toegang tot het internet via hun internet service providers hebben vaak dynamische IP-adressen , die zijn of opnieuw toegewezen door de provider . Virtuele poort netwerken werken met beide soorten adressen . Sockets

Sockets
zijn de basis van computer netwerken . Een socket is in wezen een verbinding tussen twee machines. Niet fysiek , maar een virtuele dat de hardware die de twee computers verbindt overspant . Deze aansluiting is wat wordt gebruikt om gegevens te verzenden tussen de twee machines . Echter, wandcontactdozen specifieke programma's met elkaar te verbinden . Poorten worden gebruikt om gegevens te migreren naar de beoogde doelgroep programma na de data wordt verzonden via het stopcontact .
Havens

Havens
zijn een adressering systeem voor computers . Terwijl programma's verbinden via bepaalde poorten , ze zijn virtuele poorten in plaats van fysieke poorten . Een poort is maar een getal dat een aansluitbus gebruikt om de gegevens wordt het versturen van een label . Programma's zullen worden " luisteren " naar gegevens komen over een specifieke poort of , liever , gelabeld met het specifieke virtuele nummer . Wanneer u gegevens verzenden over een socket-verbinding met de haven uw doelgroep programma luistert naar , dan zal het programma de gegevens te ontvangen .
Default Port en Port Forwarding

De standaard web -verbinding poort is poort 80 . Voor website- servers , dit de standaard poort die HTTP-verbindingen worden geaccepteerd door. Het beperken van die poorten gebruikers verbinding kunnen maken dient veiligheidsdoeleinden . Voor netwerken met meerdere computers , het configureren van een router om externe verbindingen die aansluit op een specifieke poort naar een bepaalde computer , genaamd port forwarding te sturen , kunnen gebruikers op afstand toegang tot hun computers in een netwerk .
Dynamic vs Static IPs

Het systeem van virtuele poort adressering
is onafhankelijk van IP-adres van een doelcomputer . IP- adres van de doelgroep helpt het programma te vinden van de doelgroep via het internet . Zodra de stekkerverbinding met de doelcomputer wordt vastgesteld, de poort informatie wordt verwerkt door de computer aan de andere kant van het IP adres . Bijgevolg is het type van de gebruikte IP-adres is niet relevant voor de haven functioneren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is DNS vooraf ophalen ? 
·Hoe te beschermen Mijn Linksys…
·Hoe u een router creëren om B…
·Hoe om bestanden te gebruiken …
·Hoe maak je een Domain Trust C…
·Hoe Web Page laadtijd Monitor 
·Hoe te Broadcast met QuickTime…
·Nadelen van een statisch IP 
·Hoe maak je een IRC Client 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·De snelste modems voor het internet 
·Hoe je Windows Live DNS problemen op te …
·Wat betekent Controle Port Mean ? 
·Wat is een SSDP Port ? 
·Wat heb ik nodig om een 20 Workstation k…
·Lijst van Internet Servers 
·Wat zijn de voordelen van Client Server …
·Hoe Set Up snelle internetverbinding op …
·Voordelen van SDH 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com