Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Voordelen van SDH
De synchrone digitale hiërarchie is de Europese norm voor digitale optische netwerken , in de VS en Japan een systeem die op dezelfde principes als SDH is de synchrone optische netwerk genoemd . De SDH en SONET systemen zijn verschillend in lichte manieren , met beide met voordelen in kosten en informatie-overdracht snelheid over de voorheen gebruikte pulsmodulatie methode code . Geschiedenis

De ontwikkeling van de SDH standaard volgde de invoering van digitale transmissiesystemen in de jaren 1970 die waren gebaseerd op de PCM werkwijze volgens Pulse Wan . De PCM- methode was beperkt als een wereldwijde standaard en is nooit ontwikkeld voor de stukjes informatie doorgegeven aan de telecommunicatienetwerken . Internationale standaarden werden ontwikkeld voor SDH en SONET vroeg in hun ontwikkeling , met de eerste normen ontwikkeld in 1988 en standaarden gedefinieerd door het Internationaal Comite voor Telefonie en Telegrafie in 1989 . SDH is de standaard methode voor gegevensoverdracht in telecommunicatienetwerken met optische kabel .
Met

Een van de grote voordelen van de SDH methode voor gegevensoverdracht is het vermogen van het systeem in de drie telefoonsystemen die in Europa en de VS SDH te gebruiken kunnen worden gebruikt en overbrenging zonder noodzaak van tijdrovende en dure gegevensoverdracht in de systemen van lange afstand telecommunicatiebedrijven lokale carriers en loop carriers . De beweging van gegevens tussen digitale optische kabel voor telecommunicatie maakt het ook mogelijk de overdracht van video- gegevens met behulp van de SDH -methode .
Verkeer

De SDH methode voor het verplaatsen van gegevens verhoogt het vermogen van het netwerk van gebruikers om verbindingen toe te voegen en te laten vallen aan netwerken , zonder de noodzaak van netwerken met behulp van compatibele systemen voor elektronische gegevensoverdracht . Het gebruik van de werkwijze maakt SDH netwerken tragere verbinding en overdrachtsnelheden te verbinden met netwerken die op hogere snelheden om gegevens zonder enige vertraging van de totale transmissiesnelheid . De SDH -systeem maakt het mogelijk een netwerk uit te voeren beheer en onderhoud eenvoudiger en op hogere snelheden dan met oudere systemen .
Verbeteringen

SDH
wordt gebruikt om de vaardigheden en de omvang te vergroten van een netwerk die nodig zijn of moeten de aangeboden aan netwerkgebruikers , volgens Pulse Wan diensten te verhogen . SDH kan een netwerk om de transportcapaciteit voor gebruikers te verhogen , de methode maakt het ook mogelijk een netwerk om sneller te reageren op wijzigingen in het netwerk om verstoringen te voorkomen om de diensten van de klanten . Zuinig problemen zijn vaak de belangrijkste reden voor een telecombedrijf aan de SDH -systeem te gebruiken , met de verlaging van de operationele kosten gewoonlijk bereikt door de invoering van het systeem .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe u het IP kunnen wijzigen o…
·Hoe kan ik Speed ​​Up Windows …
·Hoe de snelste verbinding snel…
·Hoe kan ik YouTube films downl…
·Hoe faxen voor gratis 
·Hoe te kabelmodems wijzigen 
·Wat is SSL Hints Netflame ? 
·Hoe een IP naar een huis Trace…
·Hoe maak je een XP Netwerkverb…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 10Base - T NIC kaart te …
·In Computer Taal Wat is 3G MPS ? 
·Hoe maak je een 54G WiFi LAN ( 802.11b /…
·Hoe goed Installeer een Modem Vanaf US R…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel op de ju…
·Problemen bij de installatie van een Net…
·Hoe te MX records wijzigen in cPanel 
·Hoe maak je een Port Switch Gebruik Met …
·Hoe het opzetten van Port Forwarding voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com