Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Definitie van Wireless Router
PC Magazine definieert een draadloze router als een netwerkapparaat dat een basisstation ( het draadloze toegangspunt ) , een bekabeld of draadloos lokaal netwerk ( LAN ) en een router met aansluitingen combineert op een kabel- of DSL-service . Meer gewoon , een draadloze router is een kanaal voor interactie tussen een computer en het internet . Functie

Vergelijkbaar met mobiele telefoons , draadloze netwerken draaien op radiogolven , hoewel ze zenden op hogere frequenties . Hogere frequenties kunnen het signaal door te sturen meer gegevens . Het systeem werkt op twee manieren . Eerste , draadloze adapter van de computer zet informatie in een radiosignaal en zendt het met behulp van een antenne . Zodra de draadloze router ontvangt en decodeert het signaal , dat de gegevens doorgeeft aan het internet via een fysiek bekabelde verbinding .
Typen

Er zijn twee soorten draadloze routers . Het eerste type is ontworpen voor een kleine dekking bereik , zoals een huishouden of klein bedrijf . Deze systemen worden aangeduid als lokale netwerken ( LAN ) . Het tweede type draadloze router is ontworpen voor kantoorgebouwen met enterprise doeleinden , dus ze hebben een bredere dekking bereik . Dit type draadloze router wordt gebruikt voor wide area networks ( WAN ) of hele metropolitan area netwerken ( MAN ) te dekken .
Overwegingen

Draadloze routers
zijn gemakkelijk geïnstalleerd en relatief goedkoop , waardoor de prevalentie van draadloze netwerken kunnen verklaren op vliegvelden, in cafes, hotels en ziekenhuizen . Een high - speed internetverbinding is nodig en kan in het algemeen worden verstrekt door de telefoonmaatschappij of kabel provider , maar het kan worden gekocht bij een elektronicawinkel .
Waarschuwing

snelheid en toegankelijkheid zijn de belangrijkste zorgen van degenen die gebruik maken van draadloze routers . Er kan een merkbaar verschil in de snelheid en betrouwbaarheid tussen een bedrade en draadloze verbinding te wijten aan enkele degradatie van het signaal als het reizen door de lucht te zijn . Bovendien , bij het opereren in een openbaar draadloos gebied , persoonlijke informatie opgeslagen in een personal computer kan worden gestolen door iemand met de bedoeling van het verzamelen van persoonlijke gegevens van uw computer . De encryptie protocollen in de meeste draadloze plaatsen zijn ofwel onbestaande of zeer laag , waardoor gegevens gemakkelijk aangetast . Binnen een woning , wordt de beveiliging gemakkelijk vastgesteld door middel van wachtwoorden en het uitschakelen van beheer op afstand .
Voordelen

Een draadloze router
biedt meerdere apparaten toegang tot internet . Het laat de consument toegang tot het internet vanaf elke computer binnen het bereik van het systeem , evenals het maken het makkelijker voor ouderlijke controle van het internetgebruik van een kind . Draadloze routers hebben ook mogelijke andere communicatiefuncties , zoals Voice over Internet Protocol , waarmee telefoongesprekken worden gemaakt via de computer .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te Setup WPA2 Met een WHR …
·Hoe werkt een WiFi Uitzender k…
·Instructies over hoe het aansl…
·Hoe het opzetten van DD - WRT …
·Waarom is mijn 2Wire internet …
·Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi …
·Hoe kan ik configureren van ee…
·How to Make My Time Warner Int…
·Hoe u het MAC -ID wijzigen op …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Comcast Modem Purge Met …
·Over Wireless Networking 
·Hoe maak je een Ethernet -kabel Clip Fix…
·Hoe kan ik een wedstrijd voor jouw websi…
·Hoe u Windows Proxy 
·Hoe E-mail verwijderen van een IMAP 
·Wat zijn de voordelen van client -server…
·De Gebruikt voor een CAT6 Ethernet Patch…
·Hoe e-mails rechtstreeks naar specifieke…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com