Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster
Surfen op het internet kan frustrerend zijn als je in een locatie die een sterk draadloos signaal niet ontvangt . Zelfs als u uw eigen Wi - Fi-kaart , is er geen garantie dat je in staat zijn op te halen een signaal in minder dichtbevolkte gebieden zullen worden . Als u van plan bent om buiten in de natuur , en het gevoel dat je misschien niet in staat zijn om contact met de cyberwereld te behouden , moet je een Wi - Fi- booster . Recycling Chip Blikken

Wireless booster antennes
zijn verkrijgbaar online en in veel elektronicazaken . Daarnaast bespaart u geld , het bouwen van je eigen antenne maakt een interessant wetenschappelijk project . Het grootste deel van het project is een lange blik , zoals een Pringles chips kan. Koop de andere onderdelen , zoals een vrouwelijke N - connector , varkensstaart en bouten , online of bij een elektronica onderdelen winkel. Enkele versies van deze antenne bestaan. BinaryWolf.com en Turnpoint.net bieden volledige instructies om te bepalen welke methode voor u geschikt is .

Het geheim van het krijgen van uw best mogelijke signaal met zijn model , volgens Gregory Rehm bij Turnpoint.net , woont in de plaatsing van de N - connector . Zijn webpagina heeft een calculator voor het uitzoeken deze plaatsing afhankelijk van de diameter van het blik . Een Pringles kan, met een diameter van ongeveer drie inches heeft de boring voor de N - connector op 3-3/4 duim van de bodem van het blik . Sommige aansluitingen zijn zelf verankeren , en niet bouten nodig . Echter, als uw component nodig bouten , monteer deze met de boutkoppen in de kan om te voorkomen dat knoeien met het signaal .

Een Pringles kan is niet het enige type kan dat zal werken voor dit project . Misschien wilt u proberen met behulp van een met een grotere diameter te zien of het het signaal dat u ontvangt zal toenemen . Het is belangrijk dat het kan een groot een . Zowel BinaryWolf.com en Turningpoint.com suggereren een ouderwetse sap kan als een mogelijkheid. Zodra u uw antenne hebt opgebouwd , monteren op een camera statief of een andere standaard waarmee u de antenne verplaatsen om te zoeken naar het beste signaal .

Een andere manier om de interne onderdelen te construeren , volgens BinaryWolf . com , bestaat uit het bevestigen van een zes inch stuk koperen buis door het midden van de Pringles blikdeksel . Gebruik een disc net iets kleiner dan het blik diameter te houden gecentreerd . Deze grotere stuk koper kan zorgen voor een sterker signaal pickup dan de 12 gauge draad in de andere plannen .

Een wi-fi booster werkt alleen als er een signaal in het gebied te stimuleren . Uw computer moet beschikken over draadloze mogelijkheden ook. Als het signaal dat u wilt gebruiken is gecodeerd , moet u het wachtwoord van de eigenaar te vragen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Vergelijking van Netgear WNR35…
·Hoe kan ik een Linksys Gebruik…
·Hoe maak je een D - Link Onlin…
·Hoe printers aan te sluiten op…
·Hoe te lsusb installeren in DD…
·Aanbevolen Routers voor Comcas…
·Hoe werkt de TRENDnet TEW 647G…
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( A…
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe kunt u uw Swamp Cooler Smell Good ? 
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Make Ou…
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Kan een draadloze router verbinding te T…
Kan ik upgraden mijn draadloze routers f…
Zelfgemaakte Linksys Wireless Signal Boo…
Kan de Belkin F5D9230 - 4 V3 Gebruik And…
  Netwerken Articles
·Hoe je FTP software te gebruiken 
·Toegang tot een NetGear router Via het W…
·Hoe te verbinden aan Comcast Met Ubuntu 
·Hoe te Pakketten van gegevens tussen twe…
·Hoe maak je een modem vervangen op een P…
·Hoe controleert de huidige snelheid van …
·Hoe maak je een LAN & Internet 
·How to Set Up een Wireless Printer Serve…
·VoIP Echo Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com