Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
How to Set Up een Wireless Printer Server
Met moderne breedband routers , waardoor een draadloos netwerk en het aansluiten aan het - met een, twee of een dozijn computers - is relatief eenvoudig . Moderne draadloze routers zijn gemakkelijk te configureren , relatief goedkoop en zo snel als bedrade routers in de meeste gevallen . Tel daarbij op dat jezelf bevrijden van kabels maakt het berekenen mobieler en plezierig , en je kunt zien waarom bekabelde netwerken worden in snel tempo achterhaald . Echter , een nadeel voor de meeste draadloze netwerken is printers - of het hoge prijskaartje van draadloze functionaliteit printers . Met een relatief goedkope printserver apparaat , hoewel, kunt u snel een standaard bedrade printer toevoegen aan uw netwerk en printen vanaf elke draadloze computer aangesloten op de router . Wat je nodig hebt
draadloze printserver
Draadloze router
Wireless ingeschakeld computers
RJ - 45 Ethernet- netwerkkabel
Toon Meer Aanwijzingen
Installeer Wireless Print Server

Power 1 uit de printer waarmee u verbinding wilt maken met het draadloze printserver . Koppel de USB-kabel van de lokale pc is aangesloten op de printer . Kopen van 2

Sluit de printer USB- end je losgekoppeld van de computer in de USB -poort van de draadloze printserver . Sluit de RJ - 45 -kabel aan op de draadloze printserver en een vrije poort op de breedbandrouter . . Als de draadloze printserver heeft een AC-adapter , sluit het ook

Macht 3 eerst de printer , zet vervolgens de draadloze printserver - als het niet automatisch gebeurt .
4

Plaats de installatie-cd voor de printserver apparaat in het cd /dvd-station van een van de computers aangesloten op het draadloze netwerk router . Klik op de " Install " of " Setup" koppeling als de menu -wizard installeren of instellen verschijnt . Wacht een paar seconden voor de wizard om de draadloze printserver detecteren en identificeren op het netwerk en klik op ' Next ' of ' Doorgaan '.
5

Voer een beschrijvende naam netwerk voor de draadloze printserver die is verschillend van alle andere computers of apparaten op het netwerk aangesloten . Klik op " Next " of "Doorgaan . "
6

Klik op de "Printer configureren , " Driver "of andere gelijknamige menu-optie Configureren. Wacht tot de installatiewizard om een virtuele printerpoort installeren en configureren in Windows , en klik op ' Ga door , " " Next " of" OK . "
7

Klik op en selecteer de nieuwe virtuele " Printer Port "of " Wireless Printer Port ' en vervolgens op ' OK '. Selecteer de naam van het apparaat van de aangesloten printer in de lijst van " Connected Printers " of " Detected Printers , " en klik op "Connect " of "OK . " de setup wizard slaat het instellen van voorkeuren en configureert de printer die op de printserver als de standaard printer op het draadloze netwerk .
verbinding maken met printer van Network Computers
8

Klik op de knop "Start" . Klik in het menu 'Start' , klik op de " apparaten en printers " link. Na de " apparaten en printers "wordt geopend , klikt u op de " Add a printer " verbinding dichtbij de bovenkant van het venster .
9

Klik op" Add a Network , draadloze of Bluetooth -printer , " selecteert u de printer die is aangesloten op het draadloze printserver adapter in de lijst met beschikbare printers . Klik op de " Next " twee keer op de knop .
10

Klik op de " een testpagina afdrukken " knop wanneer u wordt gevraagd en klik op ' Voltooien '. de testpagina afdrukken uit de printer is aangesloten op het draadloze printserver .
11

Configure andere computers op het netwerk om de verbinding draadloze printer gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een onbeveiligd draadlo…
·Hoe te Schakel de Wi - Fi op e…
·Onderdelen voor Wireless LAN v…
·Hoe kan ik een laptop voor een…
·Hoe maak je een 3G Laptop Airc…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe te testen van uw draadloze…
·Hoe maak je een Wi - Fi- print…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden twee computers met Wind…
·OS Fingerprinting Gereedschap 
·Wat Verbindingen Computers & hen in staa…
·Comcast en Linksys DNS internetproblemen…
·Hoe kan ik Speed ​​Up My G4 Gigabit Ethe…
·Hoe te controleren of uw computer is WiF…
·Hoe maak je een Open Proxy Bevestig op e…
·Hoe maak je een WiMax netwerk op te bouw…
·Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com