Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Onderdelen voor Wireless LAN voor Thuis
Een draadloos lokaal netwerk ( LAN ) in een huis kunnen apparaten verbinding maken met het internet zonder dat fysiek verbonden door middel van een kabel naar een internet service provider . Een basis draadloze LAN voor een huis is een relatief eenvoudig netwerk kan bestaan ​​uit zo weinig als vier componenten , inclusief het draadloze apparaat en is relatief eenvoudig te installeren . Modem

De modem is het onderdeel van een draadloos systeem dat wordt aangesloten op de Iinternet dienstverlener . Er zijn drie fundamentele stijlen van modems , DSL , kabel en draadloos .

Een DSL-modem wordt aangesloten op de internet service provider via een telefoonlijn . De andere componenten van het draadloze LAN- netwerk moet eerst verbinding maken met de DSL-modem om verbinding met het internet . De kabelmodem wordt aangesloten op het internet via een tv -kabel in plaats van de toegang tot internet via een telefoonlijn . Draadloze modems zijn niet van een telefoonlijn of kabel nodig , maar ontvangen hun Internet signaal van radiofrequenties van de Internet -provider . Netwerken die kunnen worden benaderd vanuit een draadloos modem omvatten CDPD , GPRS en EDGE . De computer maakt verbinding met het draadloze modem via de volgende draadloze modem interfaces : PCMCIA , compact flash , USB en seriële poort . De meeste draadloze modems rechtstreeks aansluiten op de computer , maar sommige verbinden met een mobiele telefoon , het draaien van de telefoon in een draadloze modem
Ethernetkabel

Een Ethernet -kabel verbindt de modem , tenzij het een draadloze modem , om de draadloze LAN-systeem . Naast het leveren van een breedband internetverbinding , Ethernet-kabels ook kan worden gebruikt om andere apparaten , zoals printers , verbinding met het LAN-netwerk .
Router

Routers dienen als een toegangspunt voor draadloze apparaten verbinding maken met het internet . De router verbinding met de modem via een Ethernet -kabel . Routers zenden signalen die worden opgepikt door draadloze apparaten , waardoor draadloze apparaten toegang tot het internet zonder een fysieke verbinding . De meeste routers hebben vier Ethernet-poorten , een poort voor aansluiting op de Iinternet en andere havens naar andere apparaten die mogelijk niet draadloos met het netwerk te verbinden.
Computer met draadloze mogelijkheden

een duidelijk essentieel onderdeel van een draadloos LAN- netwerk voor een huis is een computer die draadloze mogelijkheden heeft . De meeste nieuwe laptops worden geleverd met een ingebouwde draadloze kaart die zal oppikken van een draadloos signaal van een router . Een draadloze kaart kan op oudere laptops die deze functie niet hebben geïnstalleerd . Daarnaast kan desktops draadloos worden gemaakt door de installatie van een draadloze PCI-kaart .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een thuis…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe te Statische IP configurer…
·Hoe kan ik de driver installer…
·De definitie van Voice Over IP…
·Eisen voor een Wireless Printe…
·Hoe te Netgear Extenders Probl…
·Kunt U ontvangt Internet Servi…
·Hoe maak je een Wireless Adapt…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
·Hoe je Cisco Unified IP Phone 7940G verb…
·Hoe je 16MB aan RAM inschakelen op een W…
·Hoe maak je verbinding met een netwerk 
·Hoe te OpenWRT installeren dan DD - WRT 
·Hoe kan ik een LAN Card converteren naar…
·Hoe maak je een externe computer aan een…
·Hoe te gebruikersgroepen inschakelen in …
·Wat is PBX -integratie? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com