Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je draadloos internet installeren in een bar of restaurant in Chicago
Draadloos internet is steeds vaker in de bars en restaurants in Chicago en andere steden . Het hebben van draadloos internet maakt het veel gemakkelijker voor computers in uw bar of restaurant te netwerken en stelt u in staat om flexibel te zijn met de plaatsing van de computers die nodig zijn voor uw bedrijf . Maken van het netwerk publiek zal ook de aantrekkingskracht van uw vestiging aan klanten die op zoek zijn naar een plek waar ze weg kunnen komen van huis , maar nog steeds toegang tot hun werk hebben . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Wireless adapter
Interner dienstverlener
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een normale breedband internet pakket van een lokale Internet service Provider . Het is raadzaam om een bedrijf pakket te kopen . Terwijl de zakelijke pakketten zijn duurder , ISP's bieden prioritaire steun aan bedrijven als er ooit een probleem met de internetservice . Als u van plan om een draadloos netwerk waarmee uw klanten om Wi - Fi te gebruiken , terwijl in uw bar of restaurant , moet u de aankoop een van de snellere plannen te openen . Dit zal ervoor zorgen dat er genoeg bandbreedte om rond te gaan als er meerdere mensen in een keer verbinding . Kopen van 2

Installeer uw draadloze router op een centrale locatie in uw bar of restaurant . De meeste draadloze routers hebben een theoretisch bereik van een paar honderd meter , maar houd in gedachten dat voorwerpen zoals buizen en betonnen muren zal het signaal blokkeren. Plafond of wand - montage van de router in de buurt of aan de bar is vaak raadzaam , zoals bars zijn meestal een open ruimte met weinig obstakels . Als je een restaurant draaien zonder een bar , probeer dan de montage van de draadloze router op een muur in de eetzaal . Houd in gedachten bij het monteren van de router die u nodig hebt een bekabelde verbinding tussen uw Internet modem en de draadloze router .
3

Sluit uw draadloze router op een stroombron . Het gaat automatisch aan en maak een onbeveiligd draadloos netwerk standaard . Maak verbinding met dit draadloze netwerk met een computer met een draadloze adapter heeft . Eenmaal aangesloten , typt u het IP -adres van de router ( deze informatie is te vinden in de router handleiding ) in je zoekbalk web browser . Dit zal het configuratiemenu voor uw draadloze router te openen .
4

Configureer uw draadloze router volgens de instellingen die u verkiest . Wilt u het opzetten van een beveiligd netwerk , moet u de draadloze netwerken te openen en voer een wachtwoordzin die toegang tot het netwerk zullen bewaken . Het is ook een goed idee om uw draadloze netwerk na uw bar of restaurant te noemen. Het is niet ongewoon voor meerdere draadloze netwerken in hetzelfde gebied, met name in een grote stad als Chicago . Het geven van uw draadloze netwerk een naam zal je helpen pak het uit de menigte .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·WiFi Antenne Types 
·Hoe maak je draadloos internet…
·Soorten Wireless Adapters 
·Hoe kan ik een Linksys V2.5 Ne…
·Definitie van 3G-netwerk 
·Wat is een Wireless Network Ad…
·Hoe je WAN bandbreedte Bereken…
·Wat zijn Wireless G & N Networ…
·Hoe snelheid van Wireless Inte…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kan ik een Wired & Wireless Router Gehec…
·Hoe maak je een draadloos internet -kaar…
·Hoe te Farsi schrijven in Facebook 
·Hoe te verbinden 2 computers via een rou…
·NetGear Ping Router Loss Met WNR2000 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless WPC54GS …
·Hoe aan Ping Met CMD 
·Hoe het opzetten van beveiliging voor ee…
·Hoe maak je een Modem Vervangen Met Wire…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com