Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe aan Ping Met CMD
Ping is een command - line utility voornamelijk dienen als een instrument voor netwerk - gerelateerde problemen. Dit commando werkt door het verzenden van gegevens vanaf uw computer naar de andere , en dan is het meten van de consistentie en de latentie van de overdracht . Terwijl ping is handig voor het toestaan ​​van thuisgebruikers om de kwaliteit van hun verbinding te testen en te meten , beheerders dit hulpprogramma ook gebruiken om verbindingsproblemen te isoleren binnen grote en complexe netwerken . U kunt ping starten vanuit de Windows Command Prompt . Instructies

Houd uw " Windows " en " R " toetsenbord knoppen achtereenvolgens om het dialoogvenster Uitvoeren te openen 1 . Type " CMD.exe " in het Open veld , en klik op de knop "OK" om de opdrachtprompt te openen .

Type " Ping " 2 gevolgd door het adres dat u wilt gebruiken . Bijvoorbeeld , als je wilde een ping met behulp van een website -adres te verzenden , typt u " Ping www.websitename.com " en druk op " Enter ". Als je wilde een bepaald IP-adres te gebruiken, zoals een gebruikt door de router of andere computer , typt u "ping 192.168.0.1 " en druk vervolgens op " Enter ".

Zodra u de opdracht , de prompt uit te voeren moet beginnen weergeven van lijnen die beginnen met de zin " Reply from . " De prompt zal in totaal vier van deze lijnen weer te geven en u te voorzien van uw resultaten .

Als het oplossen van problemen voor de stabiliteit van uw verbinding , een nuttige aanvulling is op de " - N "-schakelaar te gebruiken . Dit wordt gebruikt om het commando te vertellen hoe vaak u het wilt draaien . Hoe langer een ping loopt , hoe nauwkeuriger het resultaat . Om deze schakelaar te gebruiken zou je typt " Ping - N 25 www.websitename.com " en druk op de toets " Enter " . Vervang " 25 " met elk gewenst aantal .
3

Zoek de resultaten door te zoeken naar de regel die begint met " Ping Statistics " aan de onderkant van de prompt . De informatie binnen dit gebied biedt u de details van de ping resultaat . De informatie naast " Packets " voorziet u van hoe succesvol de ping -proces was .

De tweede en laatste reeks statistieken is onder de " gemiddelde tijd " gebied . Deze gegevens geeft u uw latentie metingen. Bij de behandeling van latency , hoe lager het getal , hoe beter de verbinding .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Het gebruik van een netwerk - …
·Hoe maak je bandbreedte een Ga…
·Hoe je Terminal Services activ…
·Tool om Netwerk Speed ​​Test 
·Hoe te verbinden XP naar Win 9…
·De beste manier om Set Up Remo…
·Hoe te QOS configureren op een…
·HP P4500 Quick Specs 
·Hoe te wijzigen naar Native Mo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vind ik een netwerkwachtwoord op een…
·Hoe Monitor Mijn breedband kabelverbindi…
·Hoe maak je een VPN Via Remote Desktop b…
·Social Media & Consumer Behavior 
·Hoe kan ik een Linksys WRT150N Reset 
·How to Set Up een draadloze internetverb…
·Wat is Win32 Alureon ? 
·Hoe kan ik Maak een gratis WiFi- netwerk…
·Hoe maak je een Wireless Router Lynksys …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com