Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De beste manier om Set Up Remote Access een Server
Het opzetten van externe toegang tot een server is een grote hulp voor bedrijven of individuen als het gaat om productiviteit . Dit geldt vooral voor bedrijven die medewerkers werken vanuit huis te hebben. Als u het opzetten van externe toegang tot een server , kunt u toegang tot uw bestanden vanaf elke locatie via het internet , het maakt niet uit waar u zich bevindt . Voordat u dit kunt doen , zal er een aantal stappen te nemen . Het is over het algemeen makkelijker dan het klinkt , omdat de computer zal gaan door de stappen met u . Stappen eerste

Eerst moet je het opzetten van een statische Internet Protocol ( IP ) -adres . Dit betekent dat wanneer je reboot , heeft u altijd hetzelfde IP-adres . U kunt dit doen via het Dynamic Host Configuration Protocol ( DHCP ) sectie van uw router, die het adres toewijst aan de Windows Home Server ( WHS ) , of u kunt dit direct doen via de WHS . Dan moet u uw externe toegang configureren door te klikken op het pictogram WHS op uw taakbalk . Zoek het pictogram " Remote access " aan de linkerkant van uw scherm na het klikken op het icoon "Instellingen " .

Draaien van de externe toegang op de home server leiden om te proberen om de router te configureren . Als je dit deel goed hebt gedaan , dan is de toegang op afstand voor u beschikbaar zijn. Zo niet, dan moet u dit handmatig doen . Dit zal variëren afhankelijk van het merk of model van de router die je hebt .
Domein Setup

opzetten van uw domeinnaam komt volgende . Als je niet al een Windows Live ID , dan kunt u een met Windows Live ( zie paragraaf Bronnen ) te verkrijgen . Zodra je dit hebt gedaan , kunt u kiezen voor de knop "Configureren" om de domeinnaam programma dat vervolgens zal leiden tot het domein voor u begint .

Het Domain Name Setup Wizard leidt u door stap voor stap , dus gewoon volg de instructies op elke pagina , het aanvaarden van de privacy statement aan het eind , vlak voor het kiezen van uw domeinnaam . Klik op de " Finish " -optie op het einde , en het zal dan worden geactiveerd . Dit duurt slechts enkele momenten en is vrij eenvoudig te doen .
Finishing Touches

Na het opzetten van externe toegang , kunt u vervolgens uw standaard website homepage en uw kop . Open uw browser om te zien of de site werkt .

Zorg ervoor dat de computers die u gaat gebruiken zijn geconfigureerd voor toegang op afstand . Als men niet , dan kun je deze configureren door het selecteren van het menu " Start" en de optie "Computer " . Ga vervolgens naar de optie "Eigenschappen" . Op het bedieningspaneel selecteert u de " Geavanceerde instellingen " en vervolgens "Eigenschappen . " Ga in het tabblad " Remote" over te schakelen op de remote desktop . Klik op de optie om externe verbindingen toestaan ​​en klik op " OK . " Dat zal de computer te configureren voor u .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een NTS Partition Table Re…
·Hoe het opzetten van Nagios ge…
·Cisco Proprietary Protocollen 
·Wat zijn de voordelen van het …
·Cisco 2960 Glc Sx mm Fiber Cab…
·Dynamische Scheiding van taken…
·Hoe maak je een Photo Gallery 
·Hoe je Command Berichten verst…
·Denso Communication Protocols 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Wat zijn Clock Synchronization Mechanism…
·Hoe maak je een kabelhaspel Wire 
·Hoe maak je een VoIP SIP account maken v…
·Industrieel gebruik van een computer 
·Hoe maak je een DFS 
·Wat zijn de veiligheidsrisico's met een …
·Hoe te versturen via een externe SMTP -s…
·Hoe kan ik Hook Up Wireless LAN ? 
·Hoe je computers via internet te blokker…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com