Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn de voordelen van het gebruik van netwerkprotocollen ?
Communiceren via een netwerk is een ingewikkelde taak . Verschillende hardware -elementen in het netwerk moeten worden geïnformeerd over het proces in de hand en droeg in hun rol . Elk element heeft zijn eigen eisen en een set formaat voor het ontvangen van instructies . Zowel de zender als de ontvanger moeten communiceren in dezelfde taal en al aansluiten hardware en software moet in staat zijn om controle-informatie uit te wisselen . De voordelen van het gebruik van netwerkprotocollen zijn dat al deze taken al zijn in kaart gebracht door iemand anders , en ze hebben hun kennis gepubliceerd voor anderen te delen . Hoeft het wiel niet opnieuw

Na een netwerkprotocol is zoals het kopiëren van iemands huiswerk . Het grote verschil is dat tijdens het kopiëren huiswerk is afgekeurd , wordt na protocollen aangemoedigd . De belangrijkste netwerkprotocollen zijn gemaakt door enkele van de beste experts in het veld en onderschreven door internationale autoriteiten . De slimste mensen in het veld vertel je hoe je je werk te doen . Waarom ze niet nemen op hun advies ? Een groot voordeel van netwerkprotocollen is dat ze een kortere weg naar inclusief hoogwaardige expertise in uw programmeerwerk .
Compatibiliteit

Eigenaren
en beheerders van private netwerken kan gebruiken , ongeacht welk systeem ze willen om data te versturen . Ze kunnen hun eigen systeem volgende afspraak maakten ze zelf schrijven . Zolang de afzender , vervoerder en ontvanger van een bericht volgen allemaal dezelfde richtlijnen , zal het netwerk werkt prima . Echter dit netwerk niet zonder netwerkprotocollen . Het werkt met een eigen , of bedrijfseigen , netwerkprotocollen . Een protocol is een reeks standaarden . Alle elementen in een netwerk kan alleen efficiënt werken als ze volgen allemaal dezelfde normen . Dit is een voordeel van netwerkprotocollen .
Competition

Een consument van netwerkproducten moet weten dat een nieuw product hebben gekocht voor het netwerk zal werken met wat is al geïnstalleerd . De koper kan verzekerd zijn van dit wanneer het product is gebouwd volgens standaard netwerkprotocollen . Zoals netwerkprotocollen worden gepubliceerd door internationale normalisatie-instellingen , en niet de prive-eigendom van een bedrijf, kan veel verschillende bedrijven produceren compatibele producten . Dit betekent ook dat hetzelfde product kan worden ontwikkeld door verschillende bedrijven . Dit verhoogt de concurrentie op de markt , drijft de prijzen en verbetert de kwaliteit en beschikbaarheid van netwerkhardware en -software .
Advancement

Openbaar beschikbare netwerkprotocollen
zijn ook een medium voor onderzoekers en ontwikkelaars samen te werken . Wanneer methoden over hoe taken die momenteel worden gedeeld , kunnen ze worden gebouwd op om systemen te verbeteren , waardoor het stimuleren van de ontwikkeling van de technologie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een Bluetooth module Insta…
·Hoe te Turn Off the Network Ma…
·Netwerk Baselining Goals 
·Voordelen & Nadelen van Comput…
·Hoe maak je een CSV-bestand vo…
·LDAP- beveiliging Protocol 
·Verschillende soorten van Vide…
·Hoe te lokaliseren & Trace een…
·Soorten LAN & WAN -netwerken 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Zone Alarm op een PC Set…
·De voordelen van het hebben van een netw…
·Wat zijn de voordelen van Windows Firewa…
·Hoe maak je een Network Password Reset 
·Hoe maak je een Ethernet Controller Driv…
·Verbinding maken met uw Comcast WiFi 
·Hoe aan te sluiten in een Netgear Wirele…
·Hoe de T - Mobile DLink draadloze router…
·Syntaxis voor het openen van bestanden o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com