Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn de voordelen van Windows Firewall ?
Windows Firewall , een ingebouwde firewall dienst opgenomen in Windows 7 , Windows Vista , Windows Server 2008 en Windows XP met Service Pack 2 en hoger , bewakers computers en netwerken tegen kwaadaardige of ongevraagde verzoeken aan te sluiten op uw computer . Windows Firewall kunt u alle verbindingsverzoeken blokkeren of deblokkeren , helpt blok computer wormen en virussen en creëert een security log van geslaagde en mislukte pogingen om verbinding te maken met uw computer , op basis van de Microsoft Corporation . Customization en configuratie

Windows Firewall biedt u de mogelijkheid om te configureren en aan te passen op basis van business ( werk ) en persoonlijke ( huis ) behoeften . Omdat Windows Firewall schakelt zichzelf aan standaard en blokkeert al het inkomende verkeer, zal je nodig hebt om het te configureren om uw behoeften te passen om zeker te zijn dat het niet in strijd is met de zakelijke toepassingen . U kunt firewall instelling aanpassen en uitzonderingen te configureren met behulp van Windows Firewall in het Configuratiescherm . Windows Firewall kunt u poorten toe te voegen aan inkomend verkeer van andere netwerken handmatig toe . Correct configureren van Windows Firewall kan voorkomen dat schadelijke aanvallen op alle computers in uw netwerk , meldt de Microsoft Corporation .
Grondige Traffic Blocking

Windows Firewall
biedt een wereldwijde standaard verkeersafwikkeling beveiliging beleid dat grondig blokkeert alle ongewenste inkomende verkeer naar alle computer netwerkverbindingen , rapporten WatchGuard Technologies , Inc standaard Windows Firewall staat alleen inkomende verbindingen van Windows hulp op afstand . Deze beveiligingsmaatregel beschermt zowel computer beheerders en gebruikers door het afdwingen van een beleid van alleen toestaan ​​verbindingen die specifiek zijn toegestaan.

Volgens WatchGuard Technologies , Inc , standaard veiligheidsbeleid Window Firewall 's kan verminderen of volledig te elimineren rogue Web , FTP , persoon tot persoon en file transfer servers . Windows Firewall geeft je ook de mogelijkheid om uitzonderingen die server diensten deblokkeren en sta inkomend verkeer configureren . Deze afwijkingen kunnen worden toegepast op afzonderlijke netwerkverbindingen , die de mogelijkheid biedt om verschillende gebruikers hun eigen firewall gedraglijnen . Gebruikers kunnen ook uitzonderingen op basis van IP-adressen , IP- subnetten , thuis en op kantoor gebruik te stellen .
Beveiligingscentrum Coördinatie

Windows Firewall effectief coördineert met het Beveiligingscentrum opgenomen in Windows 7 , Windows Vista en Windows XP met Service Pack 2 en hoger . Security Center waarschuwt u wanneer uw firewall niet is ingeschakeld en geeft ook de status van Windows Firewall , uw antivirus en andere instellingen op een handige scherm , volgens PC Today . Een belangrijk voordeel van Windows Firewall is dat deze zichzelf op standaard , het aanbieden van gebruikers van Windows booten beveiliging en een extra , automatische lijn van bescherming van hun computer harde schijven . Deze veiligheidsmaatregel voorkomt dat binnenkomende verbindingen die de computer kan in gevaar brengen van kwaadaardige aanvallen .

Previous: Next:
  Network Security
·Needham - Schroeder - Lowe Pro…
·Network Intrusion Detection Hu…
·Wat is PGP ? 
·Hoe te Formulieren - Based Aut…
·Hoe kan ik een Sonicwall Conte…
·Hoe de Local Domain Administra…
·Hoe te Hijackers verwijderen u…
·Hoe te Groepsbeleid-editor geb…
·IP Telefonie Veiligheid Risico…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Audio & Video Sync tijdens het ki…
·Hoe om te weten naam van de proxyserver …
·Wireless Sensor Protocollen 
·Client Vs . Server System 
·Hoe maak je een sessie variabele in Cold…
·Ethernet IP Industrial Protocol 
·Hoe te mod_proxy configureren 
·Hoe je IP- adressen te blokkeren in Word…
·Heeft u behoefte aan Internet Service om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com