Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is PGP ?
Het Internet en netwerk connectiviteit heeft enorme mogelijkheden voor data -en communicatie plaatsvinden tussen mensen over lange afstanden . Hoewel dit veel om mensen te verbinden met elkaar heeft gedaan , heeft het ook een gelegenheid voor mensen met kwade opzet inbreuk te maken op de privacy van mensen . Om de privacy en integriteit van netwerkcommunicatie , Pretty Good Privacy ( PGP ) e-mail encryptie software werd uitgevonden beschermen . Geschiedenis

Het kind van Philip Zimmermann in 1991 , werd PGP gecreëerd om anti - nucleaire activisten om veilig te communiceren over bulletin board systemen en veilig op te slaan prive-bestanden . Na haar oprichting , werd PGP vrij verspreid met zijn volledige broncode , en het verspreidde zich snel over Usenet en het internet , met veel steeds enthousiaste aanhangers van het programma .
Criminal Beschuldiging

Hoewel het programma was populair bij veel op het internet , in februari van 1993 het programma bevond zich buiten het land en Zimmermann kwam onder strafrechtelijk onderzoek , onder de hoede van munitie uitvoer zonder vergunning . Sinds PGP gebruikt een 128 bits sleutel , het viel onder de categorie van munitie . Om deze kosten te protesteren , Zimmermann PGP gepubliceerd als een boek dat , na te zijn gekocht , kunnen worden gescand in een computer met OCR en gecompileerd . Boeken werden beschermd door het Eerste Amendement en kon niet worden behandeld als munitie . Deze claim werd nooit getest , en kosten werden nooit voor de rechter gebracht na een aantal jaren van onderzoek .
Later Versions

Terwijl onderzoeken gaande waren , PGP3 was actief wordt ontwikkeld door Zimmermann en zijn team . Zodra het strafrechtelijk onderzoek beëindigd , de programmeur een vennootschap opgericht om het werk aan de ontwikkeling van het programma voort te zetten . Een aantal van de latere versies werden ontwikkeld totdat Zimmermann zag de noodzaak van een open standaard te ontwikkelen om anderen in staat te stellen vrijelijk communiceren met latere versies van het PGP -programma en bibliotheken . Vanaf 1997 , werd OpenPGP geboren en werd tot gehandhaafd op de huidige dag .
Hoe PGP werkt

PGP
is een programma dat de publieke sleutel cryptografie telt . Publieke sleutel cryptografie is een asymmetrische versleuteling en ontsleuteling regeling die werkt op de vooronderstelling dat een gebruiker twee sleutels , een publieke sleutel en een private sleutel . De publieke sleutel wordt gratis verspreid aan personen die een gecodeerd bericht wil verzenden naar de gebruiker . Die individuen zou de publieke sleutel gebruiken om een ​​bericht te versleutelen voordat deze naar de gebruiker sturen . Eenmaal gecodeerd , de publieke sleutel is nutteloos om het bericht te decoderen , zodat iedereen die slim de publieke sleutel en gecodeerd bericht is niet in staat om het bericht te bekijken . De enige manier waarop het bericht kan worden ontsleuteld is wanneer de gebruiker zijn prive- sleutel geldt voor de boodschap .
Extra functies

Daarnaast PGP bevat beginselen als een web van vertrouwen, een verzameling van gebruikers voor wie hun publieke sleutels worden beschouwd vertrouwd , en van wie gecodeerde berichten betrouwbaar worden beschouwd . Een van de problemen met de publieke sleutel cryptografie is ervoor te zorgen dat de openbare sleutel die door een individu zijn publieke sleutel te geven . Certificaten en andere digitale handtekeningen worden ook opgenomen in de standaard te helpen zorgen voor de veiligheid .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak ik een Autonomous Sys…
·Hoe te SSG 5 Configureren 
·Hoe te configureren NAC In - B…
·Hoe maak je een Hacking Klacht…
·Hoe je Ping Sweep Detect 
·Small Business Web Content Fil…
·Hoe een Computer Crime Researc…
·Hoe te gebruiken AT & T Westel…
·Needham - Schroeder - Lowe Pro…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Wat is een Exabyte van Storage ? 
·Hoe Gebruiker Activity Monitor in Window…
·Wat betekent het als mijn draadloze rout…
·Hoe maak je een Home Hub Phone Registree…
·Kan de Wireless G Range Expander Werk me…
·How to Set Up een Staging DNS voor Onze …
·Hoe Set Up Wachtwoorden voor Apple WiFi 
·Hoe vindt u het modelnummer van een IBM …
·Hoe kan ik sneller internet snelheid te …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com