Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Kan de Wireless G Range Expander Werk met een Wireless N Router ?
Draadloze netwerken kan erg handig zijn , maar soms netwerken signalen niet zo ver als je zou willen bereiken . Dit beperkt de locaties die u kunt aansluiten uit en kan ertoe leiden dat u regelmatig de verbinding kwijtraakt . Veel apparaten , zoals Cisco 's WRE54G wireless - G range expander , helpen dit op te lossen door het uitzenden van uw netwerk het signaal in een tweede locatie , het uitbreiden bereik van uw netwerk . Hoewel deze uitbreiding is de eerste plaats voor G - netwerken van het type , kunt u nog steeds gebruik maken van het met veel routers omroep een N -netwerk . Typen netwerk

De 802.11g -netwerk was de beste commercieel beschikbare Wi - Fi-standaard tot rond 2009 , toen 802.11n draadloze routers werd op grote schaal beschikbaar na het Institute of Electrical and Electronics Engineers geratificeerd . N-type netwerken sneller dan G - netwerken van het type , waarbij zij zo veel als 300 megabits per seconde , tegenover G - netwerk maximum snelheid van 54 Mbps . Het enige echte nadeel is dat deze netwerk- types zijn niet backwards-compatible , wat betekent dat een apparaat alleen compatibel met G -netwerken kan geen verbinding maken met een apparaat dat alleen uitzendingen een N -netwerk . Veel routers corrigeren dit door het uitzenden van beide netwerken tegelijk , en deze worden " dual - band" -routers genoemd . Zoek uit wat voor type router heb je door het lezen van de etiketten op het of de bijbehorende documentatie te controleren .
WRE54G compatibiliteit

Uw WRE54G Wireless G - Range Expander is compatibel met G netwerken maar niet N -netwerken , dus als je een Wireless - N router dat alleen uitzendt het N-type draadloos netwerk te gebruiken , dan is uw expander zal niet werken. Echter , als je een dual - band router te gebruiken , kunt u op hetzelfde moment uit te zenden 802.11g- en 802.11n -netwerken . In dat geval zal uw expander werken met het netwerk . Je kan ook de router om alleen 802.11g , hoewel dit de mogelijke datasnelheden beschikbaar voor N-type apparaten op uw netwerk zou verminderen .
Security Information

Terwijl uw WRE54G doet ondersteunen beveiligde netwerken , het ondersteunt alleen WEP -en WPA-beveiliging , het ondersteunt niet de recentere en beter beveiligde WPA2 -standaard. Dat betekent dat je moet de expander te gebruiken met een netwerk dat open - toegang of gebruik maakt van WEP of WPA-beveiliging . Van die , WPA is veruit de beste keuze . Het opzetten van het type beveiliging van uw Wi - Fi-netwerk varieert sterk voor verschillende routers , dus als je niet zeker weet hoe dit te doen , moet u de gebruikershandleiding van de draadloze router te controleren of contact opnemen met de support afdeling van de fabrikant van de router .
< br >
compatible Cisco routers

Veel routers
van Cisco en andere bedrijven zijn compatibel met uw draadloze expander . Als je wilt naar een andere Cisco- product met uw expander , veel van de dual - band WRT routers , waaronder de WRT610N en de WRT600N -modellen zijn compatibel , evenals de WRT400N en de WRT310N routers gebruiken . Hoewel Cisco niet specifiek aangegeven dat andere , nieuwere routers zijn compatibel , moet elke dual - band router uitzenden van een G -netwerk werkt met uw expander .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Belkin draadloz…
·Hoe je WEP Draadloze converter…
·Hoe te verbinden Twee Apple ba…
·Hoe je Comcast Internet snelhe…
·Hoe te verwijderen van de Mac …
·Wireless Computing Risico's 
·Hoe te netwerken brug met een …
·Hoe maak je een handicap Dell …
·Hoe maak je verbinding een Del…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te openen een modem van een computer…
·Vinger Gebruiker Information Protocol 
·Ethernet Data Transfer tarieven 
·Hoe kan ik Identiteitscontrole een Netop…
·Hoe maak je een Cisco router configurere…
·Hoe je prepaid telefoonkaarten gebruiken…
·Soorten Gecodeerde communicatie 
·De voordelen van virtuele desktops 
·Home Network Bedrading Gids 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com