Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen van virtuele desktops
Een virtuele desktop is de desktop-omgeving van een PC die is opgeslagen op een externe server . Alle informatie , programma's en processen zijn intact , zodat een persoon kan toegang tot deze desktop van een ander apparaat bewaard . Inrichtingen om draaiende virtuele desktops kunnen ook andere pc's , thin clients en zelfs sommige smartphones . Virtuele desktops worden meestal gebruikt in een zakelijke omgeving waar veel werknemers dezelfde core computer kan gebruiken . Kosten

Een van de grootste voordelen van virtuele desktops is de kostprijs . In plaats van geld kopen van een volledige computer voor elke werknemer die men nodig heeft , kunnen bedrijven in plaats daarvan te investeren in een virtuele desktop client en hebben hun werknemers gebruik maken van thin clients , kleine en betaalbare computers ontworpen om af te lopen van virtuele desktops . Ze hebben ook geld besparen als het gaat om upgrades en power -gebruik, zoals thin clients niet nodig om zo veel macht te gebruiken als volwaardige pc doen .
Beheer

Beheer
profiteert ook van virtuele desktop -omgevingen . Ze maken het veel gemakkelijker en sneller voor beheerders om hun werknemers te controleren op het werk . Met een virtueel bureaublad kunnen ze zien welke programma's zijn geïnstalleerd , en zelfs bepalen welke programma's kunnen worden op computers hun werknemers te gebruiken. Dit is veel efficiënter dan te moeten gaan rond het kantoor om te controleren hoe medewerkers gebruiken computers van het bedrijf .
Veiligheid

Een van de grootste voordelen van virtuele desktop interfaces is de extra beveiliging die ze bieden . Terwijl een antivirusprogramma is nog steeds aanbevolen , virtuele desktops hebben meestal de mogelijkheid om te " vergrendelen " het beeld van de desktop zodat gebruikers belangrijke gegevens over de computer niet kan veranderen , of zelfs toegang tot het in sommige gevallen . Dit is ook gunstig voor degenen met behulp van hun eigen laptops, smartphones of andere PC toegang krijgen tot een virtuele desktop omdat gevoelige informatie en gegevens worden allemaal opgeslagen op de server en niet het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen.
gemak

Het gebruik van een virtueel bureaublad voegt ook een zekere mate van gemak in sommige gevallen . Medewerkers of het management kan elke computer in het gebouw toegang tot het systeem . Managers kunnen gemakkelijk beslissen wat wel en niet worden toegelaten op de computers , en ze kunnen controleren en bekijk hun medewerkers werken vanuit hun eigen kantoor . Vóór de komst van virtuele desktop -interfaces , zou het mogelijk zijn geweest voor een cruciale computer naar beneden te gaan . Nu, als een van de computers naar beneden gaat de anderen zijn volledig in staat van het uitvoeren van dezelfde functies .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Fiber Optics Vs . Koperdraad 
·Hoe maak je een USB -printer t…
·Welke apparaten werken met Avo…
·Hoe worden gegevens gebruiken …
·Wat zijn Forward DNS Lookup? 
·Network Attached Storage Vs . …
·Soorten Cyber ​​Crime die typi…
·Wat is VSAT technologie ? 
·Hoe te wijzigen van een intern…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet Switch At Home …
·Hoe we het internet uitschakelen op een …
·Hoe het opzetten van een draadloze print…
·Hoe je ADSL snelheid te verbeteren 
·Hoe kan ik een Netgear Wireless - N 300 …
·Verbinding maken met een computer met Re…
·Wat is LogMeIn Central ? 
·Hoe om te doen Wired Networking Van een …
·Hoe te Luister naar Music on Dial Up 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com