Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Soorten Cyber ​​Crime die typisch Problematische Evidence
Cyber ​​bewijs is misschien wel de meest problematische voor de rechtshandhaving , zoals het bestaat vaak uit een reeks van binaire code , een rechtmatig onderschept, maar moeilijk te traceren , draadloze signaal , of breekbare forensisch bewijsmateriaal alleen te vinden door een strenge harde - schijf onderzoek . Hoewel verschillende soorten cybercriminaliteit bestaan ​​, de meest ernstige zijn illegaal aftappen van telecommunicatie , communicatie in de bevordering van de criminele samenzwering , elektronische afpersing , vandalisme en terrorisme , en de verspreiding van offensieve materialen . Dit zijn misschien ook wel de misdaden die de meest problematische bewijs voor de rechtshandhaving te verlaten . Verspreiding van Offensief Materials

Verspreiding van offensieve materialen
verwijst naar wijdverspreide proliferatie van offensieve en illegale webinhoud . Dit type inhoud omvat methoden van de productie voor explosieven en racistische retoriek en propaganda . Bomb - making instructies hebben het internet overspoeld bijna sinds het voor het eerst werd het haalbaar om het beschikbaar individuen op een grote schaal , te beginnen met make " The Terrorist Handbook , " online gepubliceerd maart 1996. Racistische propaganda overstromingen de informatiesnelweg en haat groepen gebruiken werven tactiek bedoeld om hun agenda's over te dragen aan de wereld in het algemeen . Aanstootgevende seksuele inhoud richt vaak individuen . Het kan zich manifesteren als de terbeschikkingstelling van particuliere beelden online en kan bevatten gevoelige informatie , zoals contactgegevens van het slachtoffer . Bewijs omtrent de verspreiding van aanstootgevende materiaal bewijst problematisch voor de rechtshandhaving als gevolg van de hiërarchieën gemeenschappelijk voor groepen die propaganda en het maken van bommen instructies te bevorderen . Low - level leden worden vaak geconfronteerd met vervolging terwijl hooggeplaatste leden blijven onaangetast door de groepen ' complexe ketens van bevel .
Elektronische Afpersing , vandalisme en terrorisme

Reliance
op het elektronisch - informatie-infrastructuur is toegenomen in combinatie met de groei van de infrastructuur , het blootstellen van kwetsbaarheden die zijn gebruikers open staan ​​voor cyber versies van traditionele misdaden , zoals elektronische afpersing , vandalisme en terrorisme te verlaten . Cyber ​​- terroristen gesponsord door clandestiene agenten of subnationale groepen vormen een grote bedreiging voor computernetwerken , het toebrengen van politiek gemotiveerde aanvallen die leiden tot geweld tegen noncombatant individuen en groepen . Elektronische vandalisme verwijst naar het verstoren of wijzigen van een computernetwerk , wordt gevraagd een crash , falen of storing . Cyber ​​- afpersers gebruik maken van de dreiging van een elektronische aanval tegen een onderneming computersysteem om gebruik te maken van de onderneming in bepaalde vooraf vastgelegde eisen , meestal monetaire . De geheime en clandestiene karakter van afpersing en cyber - terreur aanslagen creëert problematisch , bijna onvindbaar , bewijs voor wetshandhavingsinstanties te onderzoeken . Bewijs achtergelaten door elektronische vandalen blijkt lastig voor onderzoekers als de dader vaak wist alle systeem gebeurtenissen en logboeken blijkt een misdrijf is gepleegd .
Communicatie in de bevordering van criminele samenzwering

Cyber ​​- crimineel ondernemingen vertrouwen op informatietechnologie en computernetwerken op dezelfde wijze als legitieme bedrijven , maar met de bedoeling van het opslaan van gegevens met betrekking tot cyber - misdaden en samenzweringen . Cyber ​​- criminele samenzweringen meebrengen twee of meer personen in samenspanning met de bedoeling van het plegen en elektronische criminaliteit , zoals elektronische verduistering en afpersing . Cyber ​​- crimineel samenzweerders moeten niet handelen over een plan voor de rechtshandhaving op te treden . Echter , net als bij traditionele criminele samenzweringen , kwaadaardige plannen komen vaak tot wasdom voordat rechtshandhaving handelingen . De relatieve anonimiteit van cyberspace achterlaat problematisch en moeilijk te traceren bewijs .
Illegaal aftappen van telecommunicatie

Illegale interceptie van telecommunicatie omvat digitale surveillance , politieke en bedrijfsspionage en signaal onderscheppen , zoals tikken en klonen . Vanaf Maart 2012 , doen veel bestuursorganen niet hebben wetten die de onderschepping en controle van de uitgezonden signalen van een computer systeem regeren , maar de neiging tot schade door kwaadaardige bedoelingen blijft . Illegale interceptie van telecommunicatie creëert misschien wel de meest problematische bewijs voor wetshandhaving , als slachtoffers weten niet dat ze worden gecontroleerd tot ze een bedreiging of een aanval van een dader te ontvangen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Landen Left Behind Wegens gebr…
·Wat is een Ad Hoc draadloos ne…
·ControlNet Protocol 
·De geschiedenis van Computer N…
·Cisco Catalyst 3500 XL Fiber G…
·Hoe kan ik zien of een compute…
·Hoe het opzetten van een serve…
·Toegang krijgen tot een e-mail…
·Hoe kunt u helpen de ouderen W…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·USB Vs . Serial Modems 
·Hoe te LUN In VMware ESX 
·Hoe maak je een Great Facebook Event Zor…
·Wat is mijn Server Response Header ? 
·Hoe te Telnet-server configureren in Lin…
·Hoe maak je een vlag Wijziging naar de V…
·Asynchrone pluggable protocol 
·Hoe maak je een 2Wire thuisnetwerken Mod…
·Verschillende soorten biometrische bevei…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com