Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Landen Left Behind Wegens gebrek aan Computer Technology
Computers en internet hebben de Amerikaanse economie getransformeerd , maar sommige landen hebben niet dezelfde kans gehad . Terwijl de toegang tot computer-technologie wordt steeds groter in ontwikkelingslanden , veel landen blijven steken in de ' pre - digitale ' tijdperk . Gebrek aan toegang vermindert economische kansen , zakelijke productiviteit en het vermogen van overheden om bij te houden en te beheren ziekte en milieuproblemen . Tiers

In 2011 , onderzoekers aan de Universiteit van Massachusetts - Dartmouth produceerde een kaart waarop de verspreiding van computer-en communicatie technologie in de wereld . De normen die worden gebruikt om verschillende naties te evalueren zijn het aantal personal computers per 100 mensen , het aantal internetgebruikers per 100 mensen en de hoeveelheid beschikbare bandbreedte per persoon . De top-ranked landen hebben 63 keer meer personal computers per hoofd van de bevolking en 42 maal meer internet gebruikers per hoofd van de bevolking dan die op de bodem van de studie, die naties verdeelt in vier niveaus van automatisering .
Naties < br >

Een aantal kleine , ontwikkelingslanden rang in de top van de Dartmouth studie , waaronder Jamaica , de Republiek Slowakije , Litouwen , Letland en Slovenië . Die rang plaatst ze vóór China en Brazilië , die zijn groeiende economieën , maar val op de bodem van de tweede echelon . De meeste van de volkeren in de vierde en laagste niveau met de minste toegang tot computer-technologie zijn in sub - Sahara Afrika , waar toegang tot internet is beperkt en het aantal computers is laag .
Hindernissen

Persoonlijk inkomen
is een belangrijke factor bij het bepalen of personen hebben toegang tot computers en het internet , maar het is niet de enige. Sommige landen met slechte economieën bereiken de top tier . Andere factoren zijn onder meer een land opleidingsniveau , de ontwikkeling van een telecommunicatie-infrastructuur en de vraag of de natie handhaaft respect voor eigendomsrechten en de rechtsstaat . De ontwikkeling van smartphones en andere mobiele systemen voor de verbinding met het internet kan de toegang te verbeteren , als ze minder infrastructuur voor aansluiting .
OME

opkomende markteconomieën
groeien naties die vallen tussen de uitersten . Computer -en internetgebruik achterblijft ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten , maar de kloof blijft krimpen . Het is groot genoeg , echter , dat deze landen niet zo ver zijn gegaan in het potentieel van het Web benutten . Het onderzoeksbureau Euromonitor geeft 25 naties in deze categorie . Ze zijn Argentinië , Brazilië , Chili , China , Colombia , Egypte , Hongarije , India , Indonesië , Kazachstan , Maleisië , Mexico , Marokko , Peru , Filippijnen , Polen , Roemenië , Rusland , Saoedi-Arabië , Zuid-Afrika , Thailand , Turkije , de Verenigde Arabische Emiraten , Oekraïne en Vietnam .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je Office Communication Se…
·Token Ring Network 
·Definitie van UPNP 
·Hoe maak je een knooppunt in e…
·Hoe maak je Remote Access een …
·Hoe je UltraVNC Server Setting…
·Dingen te doen op Facebook 
·Wat is de snelheid van Dial Up…
·Hoe het opzetten van een thuis…
  Related Articles
Hoe krijg ik toegang tot een CCTV in een…
Hoe toegang UltraVNC achter een draadloz…
Hoe maak je een computer achter een rout…
Hoe maak je Remote Access een computer a…
Toegang tot een CCTV in een netwerk acht…
Hoe te verbergen achter een Web Proxy 
Hoe kan ik een server achter een Cisco f…
Toegang tot een Remote PC Windows Achter…
Hoe kan ik installeren Wireless Router a…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik vrienden maken op een Network…
·Hoe de Domain gebruikerswachtwoord wijzi…
·Hoe maak je een Flash Disk Gebruik Als D…
·Hoe te VoIP draad aan House Phone Lines 
·VPN Pings 
·Hoe online geld verdienen zonder een web…
·Hoe je DNS en Ipconfig Bewerken 
·Home Automation Network Standards 
·Hoe Set Up Sendmail 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com