Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
VPN Pings
Een virtueel particulier netwerk maakt gebruik van het internet om verbindingen van externe computers om lokale netwerken te maken zonder de noodzaak van particulier eigendom of huurlijnen . Een succesvolle ping met een VPN -server vertelt je dat de site bestaat en beschikbaar is om opdrachten te accepteren . Om een LAN via een VNP invoeren , moet u een geautoriseerde gebruiker. VPN

Voor het instellen van een VPN , moet de LAN hebben een router met VPN mogelijkheid verbonden met het internet . Het kan variëren in grootte van een enkele computer of een hele kantoor gebouw met meerdere computers en bestandsservers gebruikt om informatie te delen verbinden . De netwerkbeheerder stelt de VPN router en de gebruiker verbinding met het LAN via het internet . Gebruikers kunnen toegang krijgen tot het systeem door het intikken van de URL in de adresbalk van hun browser of dubbelklikken op een pictogram van een VNP -programma op hun computer is geïnstalleerd door de netwerkbeheerder .
Ping

de computer acroniem " Ping " staat voor Packet Internet of Inter -Network Groper ; ping is ook de term die voor het verzenden van een sonar puls van een onderzeeër om andere voorwerpen te detecteren . Als een fundamentele internet programma , het werkt door het sturen van een bericht naar een internetadres . Het bericht bevat vier pakjes van bits die de verre server terugkeert . De computer meldt de tijd die nodig was om de round-trip , gemeten in milliseconden maken . Het rapporteert ook aan of er informatie werd verloren .
VNP pings

U kunt een ping sturen naar een VPN-server om vast te stellen dat het bestaat en test uw verbinding ermee . U moet de domeinnaam of het internetadres van de VNP kennen . Op Windows-systemen , klikt u op de knop "Start " en vervolgens " Uitvoeren , " typ " command " en klik op "OK . " In het zwarte scherm dat verschijnt , typ " ping ", een ruimte en de domeinnaam van de VNP . De computer stuurt een signaal naar de router , die vervolgens teruggevoerd . De computer meet het teruggekeerde signaal en geeft de basis snelheid en de kwaliteit van de verbinding .
VNP Aanhoudende Tunnel

U kunt het internet gebruiken om twee of meer LAN's met elkaar te verbinden een wide area network of WAN , te vormen door het opzetten van aanhoudende VPN tunnels in de router die verbinding maakt met het internet op elke locatie . De verbindingen blijven zolang de apparatuur in werking . Vanaf een computer in een van de sites, kunt u elke andere site pingen om de snelheid en de fundamentele kwaliteit van uw verbinding te testen . Internet verbinding snelheid en kwaliteit zijn afhankelijk van provider kwaliteit en de hoeveelheid verkeer op het internet op het moment .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe te VPN Toevoegen aan DD - …
·Toegang tot een VPN Via Ubuntu…
·Hoe het opzetten van de SonicW…
·Hoe maak je een Home VPN Makke…
·Hoe te synchroniseren mijn Win…
·Hoe maak je een VPN installere…
·Hoe maak je verbinding een Bla…
·Hoe maak je een VPN configurer…
·Waarom is een Remote Access VP…
  Related Articles
iPhone : Pings & Firewalls 
VoIP- VPN gebruiken 
Hoe je VPN-verbindingen maken in Windows…
Hoe maak je een openbare WiFi-netwerk ve…
Hoe kan ik een account toevoegen Het opz…
Wat is VPN ? 
Wat is SSL VPN ? 
Hoe het opzetten van een Microsoft VPN 
Hoe maak je een VPN Concentrator Configu…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je IP-adres een Comcast Cable M…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden is v…
·Hoe je draadloze router instellingen te …
·Hoe maak je een 2Wire configureren voor …
·Hoe kan ik Verwijder Onderzoek Geschiede…
·Het automatisch laden Draadloos internet…
·Web 2.0 Veiligheid Nadelen & Web 2.0 Bev…
·Wat is mijn WPA sleutel voor Netgear ? 
·Hoe maak je een Laptop met een draadloos…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com