Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Hoe te VPN Toevoegen aan DD - WRT
Add PPTP of Point - to-Point Tunneling Protocol configuratie aan uw DD - WRT router via het web beheerpagina's als externe toegang tot uw prive- netwerk nodig . DD - WRT is voorzien van een PPTP -service , maar het is standaard uitgeschakeld en is de configuratie voor VPN- clients toegang tot het prive-netwerk . Schakel de DD - WRT PPTP voor veilige , versleutelde toegang tot uw prive -netwerk . Wat je
router met DD - WRT geïnstalleerd
pc met Windows 7
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op de knop en typ Windows "Start " " cmd " in het zoekvak . Klik met de rechtermuisknop op het " Command Line" icoon in de zoekresultaten en selecteer " Als administrator uitvoeren " in het contextmenu .

Type 2 " ipconfig /all" op de opdrachtregel . Let op de gateway IP-adres en het LAN-verbinding IP -adres wordt weergegeven in de command line uitgang .
3

Klik op de knop Windows "Start " en vervolgens op " Internet Explorer . " Klik eenmaal in de adresbalk boven in het venster van Internet Explorer .

Type 4 de Gateway IP -adres genoteerd in stap 2 en druk op ' Enter '. Typ de gebruikersnaam van de DD - WRT router beheerder in de "User vak " als daarom wordt gevraagd . Typ het wachtwoord in het veld " Password " in en druk op ' Enter '.
5

Klik op de tab " Services " , en klik op ' VPN . " Klik op de " Enable "knop onder " PPTP Server . " Klik op de " Apply Settings " knop .
6

Zoek het IP -adres vermeld naast " WAN IP " in de rechterbovenhoek van de webpagina . Typ het WAN IP-adres in het IP- veld Server .

Type prive -netwerk IP- 7 -adressen die u wilt gebruiken voor VPN- clients in het "Client IP ( s ) " tekstvak . Bijvoorbeeld , als het IP -adres van de Windows 7- computer eerder opgemerkt is 192.168.1.3 en u wilt 10 client- IP-adressen die zich toelegt op het VPN , type " 192.168.1.201-210 " in het "Client IP ( s ) " tekstvak .

Type 8 een gebruikersnaam en wachtwoord die u wilt gebruiken voor VPN- authenticatie in de " CHAP - geheimen " tekstvak . Gebruik het formaat " fred * fredspass * " maar vervang " fred " met een gebruikersnaam die u wilt gebruiken en vervang " fredspass " met een wachtwoord dat u wilt gebruiken . Merk op dat het wachtwoord moet worden ingevoerd tussen sterretjes zoals in het voorbeeld . Druk op ' Enter ' en typ een andere VPN client gebruikersnaam en wachtwoord. Herhaal deze stap totdat alle gebruikersnamen en wachtwoorden voor de VPN zijn ingevoerd .
9

Klik op de " Apply Settings " knop .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe Set Up RR POP mail op een …
·Hoe maak je een VPN Password z…
·VPN toont aan dat deze compute…
·Hoe om te controleren Als Inte…
·Hoe het opzetten van een VPN a…
·VPN & Remote Access 
·Hoe je Cisco VPN draadloze ver…
·Hoe het opzetten van een VPN- …
·How to Set Up een Netgear VPN 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe aan te sluiten in een Netgear Wirele…
·Hoe maak je een Hypertext Transfer Proto…
·Hoe maak je een Crossover Cable in Windo…
·Hoe te verbinden GPRS Via Bluetooth 
·Hoe te Modemsnelheid maximaliseren 
·Hoe E-mail Online Toegang 
·Hoe maak je een Windows Firewall op afst…
·Hoe te verbinden Cat3 Ends 
·Hoe kan ik een nieuwe Dell -modem instal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com