Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Wat is VPN ?
VPN is een acroniem voor de term ' virtual private network . " Deze netwerken kunnen particulieren en bedrijven om overal te delen en toegang tot informatie vanaf elke computer . De netwerken zijn prive omdat de toegang tot hen is beperkt tot bepaalde gebruikers . Zij worden beschouwd als virtuele netwerken omdat ze het internet om gebruikers te verbinden in plaats van een directe verbinding . VPN's worden steeds populairder naarmate ze meer veilig en hun vele voordelen steeds duidelijker geworden . Voordelen

VPNs
om medewerkers toegang tot informatie vanaf externe locaties , waardoor samenwerking mogelijk, zelfs wanneer werknemers zijn verspreid over de hele wereld . De mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie mogelijk maakt op afstand ook de medewerkers om te telewerken , waarbij de medewerkers gelukkig maakt , bespaart geld op gehuurde kantoorruimte en vermindert transportkosten . VPN's kunnen ook verminderen lange afstand telefoonkosten , want gebruikers kunnen informatie en ideeën met behulp van instant messaging en private chatrooms delen . Omdat VPN's gebruiken het internet in plaats van gehuurd wide area network ( WAN ) -lijnen , de kosten van het koppelen van computers met een VPN is veel lager dan bij andere methoden .
Soorten

Drie soorten VPN's zijn beschikbaar . Remote -access VPN's verbinden medewerkers in off-site locaties , zoals de werknemers thuis of in een hotel , toen hij op reis is . Intranet - gebaseerde VPN's ook externe gebruikers verbinding maken om bepaalde bestanden en informatie , maar op intranet gebaseerde VPN's staan ​​verbinding alleen van specifieke locaties , zoals een bedrijf in handen van een satelliet- kantoor. Extranet - gebaseerde VPN's zijn zeer vergelijkbaar met intranet - gebaseerde systemen , maar geven toegang tot bepaalde locaties buiten het bedrijf . Bijvoorbeeld, als een bedrijf een leverancier die levert just-in - time voorraadbeheer voor de productie , de leverancier kan worden toegang tot bedrijfsinformatie inventarislijsten, zodat voorraden kan worden geleverd op het exacte moment dat ze nodig zijn gegeven
< . br >
Features

VPNs
moet betrouwbaar en veilig . Schaalbaarheid is ook een belangrijk kenmerk VPN . Schaalbaarheid kan het netwerk worden uitgebreid en zo nodig gewijzigd. Het negeren van de schaalbaarheid van een VPN -systeem kan een dure vergissing zijn als de behoeften van het bedrijf te veranderen en het ontgroeit zijn huidige configuratie mogelijkheden . Het is ook belangrijk om sterk netwerk en beleidsmatige beheersmaatregelen hebben . Netwerkbeheer is cruciaal voor het behoud van het netwerk en eventuele noodzakelijke wijzigingen herkennen . Policy management zorgt ervoor dat netwerken worden goed en in overeenstemming met de bedrijfsdoelstellingen en richtlijnen worden gebruikt .
Overwegingen

Zoals de naam al doet vermoeden , VPN's zijn prive en ontworpen om te beperken toegang tot geautoriseerde gebruikers . Strenge en betrouwbare security controles zijn nog steeds nodig om het netwerk te beschermen , echter, omdat VPN's gebruiken het internet . Lakse beveiliging kan verlaten het netwerk open voor denial of service -aanvallen , virussen en andere bedreigingen . Omdat de hoeveelheid verkeer op het internet varieert en omdat verschillende computers met elkaar verbonden met het internet , is het mogelijk om de snelheid en kwaliteit van een VPN te variëren . De meeste VPN's zijn redelijk betrouwbaar , maar datapakketten kan soms komen in de juiste volgorde of worden volledig verloren . Bedrijven voor wie een mogelijke vertraging of verlies van gegevens is volstrekt onaanvaardbaar kunnen vinden dat de kostenbesparende voordelen van VPN's niet opwegen tegen de risico's .
Theorieën /Speculatie

Hoewel de technologische vooruitgang wordt geboekt de hele tijd , deskundigen voorspellen dat de VPN's zal blijven groeien in populariteit ver in de toekomst . Hardwareapparaten kan kleiner en beveiligingsprotocollen beter te worden , maar de praktijk van het op afstand verbinden gebruikers met elkaar en informatie is een trend die waarschijnlijk zal groeien in onze steeds meer mondiale economie . Niemand kan met zekerheid zeggen wat deze technologie eruit zal zien in de toekomst , maar het is zeker een zeer lange levensduur hebben , zo hebben de personal computer en het Internet .
< Br >

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe maak je een openbare WiFi-…
·Hoe je WiFi-router configurere…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe maak je een VPN Via Remote…
·Microsoft VPN Problemen 
·Hoe kan ik een nieuwe laptop t…
·Hoe te Remote Access VPN voor …
·Hoe maak je een Home VPN Makke…
·Hoe maak je voorstellen een VP…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·De definitie van Web service-eindpunt 
·Hoe maak je een DNS lookup uitvoeren 
·Hoe je Pass Cisco Networking Academy v3.…
·Authenticatie & Netwerk 
·Kan een 2 - Wire DSL Modem opnieuw gepro…
·Hoe de Linksys WET11 Configure 
·Belang van Data Transfer Rate en netwerk…
·Hoe maak je een VNC Port Zoek 
·Hoe te gebruiken VNC Server 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com