Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Virtual Networks >> Content
Hoe maak je voorstellen een VPN worden gebruikt in scholen
Een prive-netwerk is een communicatienetwerk systeem dat is beperkt tot geautoriseerde gebruikers . Een virtual private network ( VPN ) kunnen gebruikers op afstand toegang tot particuliere netwerken via het internet . Veel bedrijven hebben geïmplementeerd VPN-technologie om medewerkers toegang tot werk materialen van huis. Een VPN biedt potentiële voordelen aan scholen , als goed. Een VPN maakt docenten en studenten toegang tot school- e-mail , communicatie en de school programmering van sites off - campus . Instructies
1

Laat zien hoe een VPN voordelen leraren . Cite specifieke toepassingen die VPN-technologie biedt aan opvoeders , zoals het inschakelen zij toegang krijgen tot school- mail zonder dat u uitgebreide virus en beveiliging programma's te downloaden op de off - campus computer . Cite dat VPN-technologie maakt het ook mogelijk leraren om toegang te grading portals en academische programma's, zodat zij in staat zijn om meer te werken vanuit huis te voltooien . Produceren statistieken van het aantal leraren die aangeven dat ze zouden een VPN te gebruiken . Kopen van 2

Laat zien hoe een VPN voordelen studenten , als goed. Bijvoorbeeld , uit te leggen dat een VPN stelt studenten in staat om toegang te krijgen van thuis uit bibliotheek - gesponsord onderzoek databases en referentie-instrumenten die zijn beperkt tot studenten en andere scholen gebruikers . Met VPN-technologie , kunnen de studenten gebruik maken van de middelen van de bibliotheek om onderzoek te doen thuis . Beweren dat de studenten zijn enthousiast over het idee , door het tonen van een enquête van het aantal studenten die denken dat ze zouden profiteren van een VPN .
3

Beargumenteer dat een VPN effectief kan worden bevestigd aan verlichten zorgen over de kwetsbaarheid voor bedreiging. Leg uit dat een VPN , in plaats van het openbaar publiceren van school- netwerken , stuurt de gegevens via een eigen tunnel naar een geautoriseerde gebruiker . Leg uit dat netwerkbeheerders de veiligheid kunnen vergroten door te eisen dat gebruikers na te gaan heeft hij de juiste machtigingen . Ook benadrukken dat gegevens worden gecodeerd voor bescherming tussen de eindpunten van de aansluiting ( in de tunnel ) , die het beschermen tegen ongeoorloofde interceptie .
4

Beargumenteer dat een VPN bevordert het leren en educatieve doelen , door het vergroten van de toegang tot academische middelen . Verder , beweren dat de school vereist VPN-technologie om bij te blijven met andere academische gemeenschappen die de technologie hebben . Suggereren dat de school nodig heeft om de huidige technologie te trekken en te behouden gekwalificeerde docenten en studenten van dezelfde technologische middelen die andere scholen bieden wel .

Previous: Next:
  Virtual Networks
·Hoe kan ik een Remote Access V…
·Hoe het opzetten van een VPN R…
·Wat zijn de voordelen van Sate…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je verbinding via een…
·Hoe maak je voorstellen een VP…
·Hoe je VPN prestaties in Windo…
·Om te lezen hoe Microsoft VPN …
·Toegang krijgen tot mijn compu…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer modem Restart 
·Hoe maak je een WRT110 Configure 
·Hoe maak je een ontvangstbevestiging voo…
·Hoe te Devices controle over lange afsta…
·Waarom is Wireless Internet Intermittent…
·Hoe maak je een kalender op MobileMe Del…
·Delen van een LaserJet printer 
·Binaire Countdown Protocol 
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden Met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com