Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Devices controle over lange afstanden
Het is niet altijd mogelijk om direct zitten in de voorkant van een apparaat dat u nodig hebt om de controle of herconfigureren - in sommige gevallen , kan het apparaat worden duizenden mijlen weg . De meeste apparaten bieden een mechanisme voor u om ze op afstand te bedienen , maar je vaak de behoefte om dat vermogen in te schakelen voordat u deze kunt gebruiken . Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt verschillende apparaten aan te sturen over lange afstanden . Instructies
1

Installeer Secure Shell ( SSH ) op een Unix -of Linux-server met behulp van een package management programma . Typ bijvoorbeeld " sudo apt - get install ssh . " SSH zal zorgen voor een veilige , versleutelde mechanisme voor u om naar een opdrachtprompt op de server en de kwestie commando's alsof u direct voor de terminal waren . Kopen van 2

beheer op afstand op een router inschakelen . Ga naar de " administratie " scherm in de setup van de router en vink het vakje dat zegt of soortgelijke " Beheer op afstand inschakelen " . Voer een poort moet worden gebruikt wanneer de router op afstand , bijvoorbeeld " 8181 . " Vink het vakje " https " om een ​​beveiligde verbinding te gebruiken voor toegang tot de router op afstand . Klik op " Opslaan" en klik op de router opnieuw op te starten . Toegang tot de router op afstand door het intikken van " https://" gevolgd door de openbare Internet Protocol ( IP ) -adres , gevolgd door " : " en het poortnummer dat u hebt gekozen. Typ bijvoorbeeld ' https://74.125.45.105:8181 . " Log in op de router setup met uw gebruikersnaam en wachtwoord .
3

inschakelen Wake - on - LAN in de basic input /output , of BIOS , van externe computers . Stuur een " magic packet " met een Wake - on - Lan hulpprogramma om de macht op een computer die is uitgeschakeld , heeft winterslaap of gaan slapen .

Schakel " Remote Access " in een Microsoft- 4 Windows-computer en stuurt de Remote Desktop -poort op die computer in je router-instellingen . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Systeem , " en kies " Instellingen voor externe verbindingen " in Windows . Klik op Extern bureaublad inschakelen in het onderste gedeelte van het tabblad met ofwel een versie van Extern bureaublad of alleen de versies met verificatie op netwerkniveau . Klik op " OK . " Forward poort 3389 UDP naar het prive -adres van de pc die u op afstand wilt controleren op het tabblad " Port Forwarding " van de router-configuratie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Toegang tot een Boson CCNA Sim…
·Hoe maak je een poort met behu…
·De juiste syntaxis voor de Pin…
·Wat Is Netwerk Sequencing ? 
·Inleiding tot Computer Confere…
·Wat is de garantie voor de HP …
·Hoe te kopiëren van een ISO i…
·Wat zijn Internet Knelpunten ?…
·Hoe maak je een Ping Test 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te creëren Animal Smiley Faces op F…
·Hoe maak je Flash een DIR - 655 
·De voordelen van een schakelaar op een H…
·Hoe de 2Wire Router op een Mac Toegang 
·Network Cable Installatiegereedschappen 
·FTP Transfer Tutorial 
·Wat is een Wireless LAN-kaart gebruikt? 
·De ontwikkeling van AES 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com