Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Network Cable Installatiegereedschappen
Een computer netwerk bestaat uit een groep computers en apparaten met elkaar verbonden door communicatiekanalen , het vergemakkelijken van de communicatie tussen meerdere gebruikers . Computernetwerken maken het mogelijk voor gebruikers om meerdere middelen te delen en toegang te krijgen tot gedeelde bestanden . Een bekabelde netwerkverbinding biedt een veiligere en stabiele verbindingen , de overdracht van gegevens direct . Zoals met de meeste computer -connectiviteit , worden speciaal gereedschap nodig om een ​​succesvol computer netwerk op te bouwen . Kabels

Kabel
is het medium waarmee de gegevens van het ene netwerk naar het andere apparaat . Lokale netwerken of LAN's , kunnen worden gemaakt met een van de verschillende soorten kabel. Hoewel veel netwerken maken gebruik van een specifiek type kabel , een verscheidenheid van soorten kabels kunnen worden gebruikt . Inzicht in de eigenschappen van ieder soort van kabel en hoe ze zich tot andere netwerk aspecten , zoals het protocol , topologie en grootte , die noodzakelijk zijn voor een succesvolle ontwikkeling van het netwerk is . De meest gebruikte soorten kabels worden unshielded twisted pair ( UTC) , shielded twisted pair ( STP ) , coax en glasvezel .
Connectors

Registered Jack 45 connectoren zijn standaard voor netwerkkabel gebruik . RJ - 45 -connectors zijn voorzien van acht pinnen , waardoor de kabel om elektronisch -interface . Standaard RJ - 45 -connector pinouts omschrijven welke individuele draad regelingen die nodig zijn voor het bevestigen van de connector op de kabel .
Modular Plug Crimp Tool

De modulaire stekker crimp gereedschap veilig krimpt RJ - 45 connectors op de kabel . Een verscheidenheid van stijlen beschikbaar , hoewel het gebruik ervan is afhankelijk van het soort werk dat moet worden voltooid binnen het netwerk . Onder de meest populaire krimptang stijlen zijn compressie- , lint -kabel , nonratcheting , geopend vat , snelkoppeling en opvoeren .
Strippen Tool

Kabel
strippen van gereedschappen strip de isolatie mantel van de kabel , de voorbereiding van de geleiders voor beëindiging. Stripping tools omvatten gebieden ontworpen om de kabel te snijden , afgesneden van de jas en strip gemeten lengte van de geleiders .
Zijsnijtangen

Zijkniptangen
, of draadtang , gesneden de kabel af van de haspel en de steun in de fine - tuning kabel eindigt tijdens de beëindiging. Als er geen kabel striptang beschikbaar is, kan een technicus een klein mes en zijkniptang vervangen te snijden en bereiden de kabel .
Elektricien knipt

Elektricien knipt , maakte
met een hoge kwaliteit gesmeed stalen constructie , zijn sterk en duurzaam gereedschap . De bladen hebben een bestand en schraper aan beide kanten voor draad reiniging en een getande schaar voor draad strippen . De meeste elektricien knipt zal snijden tot 16 - gauge massieve draad en tot 12 - gauge gevlochten draad .
Netwerk Kabel Tester

Netwerk kabel testers testnetwerk kabelcircuit connectiviteit en bediening . Deze worden gebruikt om verkeerde aansluitingen , kortsluiting en draadbreuk beoordelen . De meeste zijn compact in ontwerp en werken op 9 - volt accu's .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Small Mainfram…
·Hoe maak je een gratis Winkelw…
·Hoe om verwijderde e-mails te …
·Hoe te Connect My Home PC naar…
·Netwerk Bridge Tutorial 
·Hoe maak je een CGI- Bypass Pr…
·Media Oriented Systems Transpo…
·Hoe Vista configureren voor Co…
·Netwerk Alarm Monitoring 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe maak je een draadloze router install…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
  Netwerken Articles
·Open Source Web Proxy Server 
·Wat zijn VoIP Telemarketing Uitrustingen…
·Ganglia Vs . Munin 
·How to Set Up een draadloze internetverb…
·Hoe te installeren op een RJ - 45 Jack 
·Hoe te openen een groep van Ports Met NA…
·Definities van een hub router switch 
·Hoe kom ik erachter Uw WEP 
·Hoe om te controleren Domain Controller …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com