Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van een beveiligde draadloze netwerk op Netgear
Een draadloos netwerk bestaat uit een draadloze router , een computer ( of een andere draadloze -apparaten ) , een high - speed modem en een abonnement op een Internet Service Provider ( ISP ) . Netgear is een populaire fabrikant van hardware voor draadloze netwerken die gebruikers toestaat om het opzetten van een beveiligd draadloos netwerk . Om te voorkomen dat onbevoegde gebruikers inloggen op het draadloze netwerk en de gegevens die u verzendt en ontvangt online te beschermen , moet u de beveiligingsinstellingen van uw draadloze router te wijzigen in een beveiligd draadloos netwerk te creëren . Instructies
1

Installeer de router . Een Netgear draadloze router te installeren , gebruikt u een Ethernet-kabel op de router aansluiten op de kabel /DSL-modem en gebruik een andere Ethernet -kabel op de router aansluiten op uw computer . Zorg ervoor dat al deze apparaten zijn uitgeschakeld als u deze aansluit . Eenmaal aangesloten , zet de kabel /DSL-modem , de router en vervolgens de computer , in die volgorde . Laat minstens twee minuten door te geven na het inschakelen op elk apparaat op de apparaten de tijd om elkaar te herkennen geven .

Log in op de router 2 . Open een webbrowser en typ dan het adres van de router om de router te laden. Adres van de router is te vinden in de gebruikershandleiding of de installatie-cd die bij uw router , of u kunt een handleiding downloaden vanaf Netgear 's technische support pagina . De meeste Netgear routers gebruiken een van de volgende adressen : 192.168.1.1 , routerlogin.net of routerlogin.com . Druk op " Enter " of klik op " Go" in uw webbrowser als je het adres hebt ingevoerd .
3

Voer gebruikersnaam en wachtwoord van de router . Een prompt verschijnt op het scherm wanneer u het adres van uw router in te voeren , waarbij u een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voordat u de router instellingen kan openen . De standaard gebruikersnaam voor Netgear routers is " gebruikersnaam " en het is "password . " Omdat de tekstvakken zijn hoofdlettergevoelig , moet u beide gebruik van alle kleine letters in te voeren . Druk op "Enter " om in te loggen op de router en beginnen de beveiligingsinstellingen te wijzigen .
4

Open het menu beveiligingsinstellingen . De homepage van de router heeft meerdere verbindingen voor het wijzigen van instellingen . Zoek en klik op de "Security Settings " link naar de beveiligingsinstellingen van de router te wijzigen .
5

Verander de SSID , kiest u een encryptie -instelling en een wachtwoord . De standaardnaam ( of ' SSID ' ) van uw draadloze netwerk zal worden " NETGEAR . " Voer een nieuwe , memorabele naam voor uw draadloze netwerk te helpen afbreuk would-be hackers proberen om toegang te krijgen tot uw router , zoals de meeste beginnende computergebruikers met onbeveiligde netwerken niet weet hoe u de standaard netwerknaam wijzigen of instellen enige andere beveiligingsfuncties . Nieuwer Netgear routers bieden WPA of WPA - PSK- encryptie om uw netwerk , die beide bieden een hoge mate van veiligheid . Selecteer een van deze . soorten encryptie en creëer een uniek wachtwoord . Dit vereist dat alle gebruikers het wachtwoord invoeren voordat ze in kunnen loggen op uw draadloze netwerk . Het is belangrijk dat u een complex wachtwoord dat verschillende personages , waaronder cijfers over maken . Zodra u een wachtwoord hebt gemaakt , klikt u op " Confirm Password " op te slaan . Om het menu beveiligingsinstellingen verlaten en afmelden van de router , klik op "Opslaan " of "Apply" om de wijzigingen op te slaan , klik op " Afmelden " om de router te verlaten .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe om extra antennes Voeg een…
·Hoe je WEP uitschakelen voor d…
·Waarom is de Wireless Light Ne…
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe maak je een WiFlyer Reset 
·Hoe kan ik een Pin Into My Net…
·Hoe je Airport Express gebruik…
·Hoe de beveiliging te configur…
·Hoe maak je een Netgear WNDR33…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe af te sluiten Network Computer Met D…
·Draadloos Internet Vs . Vast Internet 
·Hoe te verwijderen Passphrase Van de SSL…
·Hoe maak je een professionele brief aan …
·Hoe stel ik WEP-beveiliging voor mijn Ac…
·Hoe maak je een Wireless Router Lynksys …
·Eigenschappen van een Qwest 2Wire 827 Wi…
·Voordelen en nadelen van e-Filing 
·Hoe kan ik een Dell laptop Get te Pick U…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com