Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe de beveiliging te configureren voor een D - Link Wireless N
Een D - Link Wireless N is een router geproduceerd door D - Link , een in Californië gevestigde fabrikant van computer accessoires . Een draadloze router kunnen meerdere gebruikers toegang tot netwerkbronnen , waaronder servers , printers en internetverbinding . De letter " N " verwijst naar een van de protocollen van het draadloze 802.11 standaard . Vanaf maart 2011 is het huidige protocol , A , B en G zijn eerdere protocollen die eerder werden ontwikkeld en nog steeds in gebruik . Elk draadloos netwerk moet worden beveiligd met een wachtwoord , waardoor deze functie op een D - Link router is een vrij eenvoudig proces . Wat je nodig hebt
2 Ethernet RJ - 45 -kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1 van de Ethernet-kabel aansluiten .

Sluit uw router aan op de ADSL-of kabelmodem als dit nog niet is bevestigd met behulp van een Ethernet RJ - 45 -kabel . Het ene uiteinde is aangesloten op het modem , de andere in de gemerkte "Internet " -aansluiting aan de achterzijde van de router . Als je de installatie van een nieuwe router , schakel de modem , en vervolgens de macht weer aan. Als het een router die eerder werd geïnstalleerd , doe niet uitschakelen van de modem . Kopen van 2 U kunt de router draadloos te configureren .

Sluit uw computer aan op de router draadloos of met een tweede Ethernet-kabel . Als u gebruik maakt van een Ethernet-kabel , sluit u het ene uiteinde van de kabel in de computer netwerk poort en het andere uiteinde in een van de genummerde aansluitingen op de achterkant van de D - Link . Als u draadloos verbinding maakt , moet u uw draadloze netwerk te vinden . Windows- gebruikers kunnen verbinding maken met het draadloze pictogram in het systeemvak ( rechtsonder in het scherm ) , terwijl Mac- gebruikers kunnen gewoon naar beneden trekken van de pizza slice - vormige pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm . In beide gevallen , selecteer uw netwerk of het ene genaamd D - Link indien het niet is veranderd van zijn standaard naam .
3 Elke browser zal de router te configureren .

Open een webbrowser ( Internet Explorer , Firefox , Safari of Google Chrome ) en voer 192.168.0.1 in de URL-balk . Wanneer u wordt gevraagd , voert u "admin " als de gebruiker en laat het wachtwoord veld leeg . Dit zal de D -Link configuratiepagina te openen .
4 Instellingen opslaan .

Voer een nieuw beheerderswachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd . Dit is het wachtwoord dat u nodig hebt om toegang te krijgen tot de D - Link router zoals beschreven in stap 3 . Dit is net zo belangrijk als een draadloos netwerk wachtwoord , zoals een onbevoegde gebruiker de instellingen kunnen veranderen en het netwerk te verstoren . Klik op " Save Settings" als je eenmaal hebt de administratie wachtwoord veranderd .
5 Een wachtwoord vergrendelt uw netwerk .

Selecteer " WPA Personal " van de " Wireless Security Mode " pull - down menu en " Alleen WPA2 " van de " WPA " pull - down menu . Maak een wachtwoord en voer deze in het veld " Pre - Shared Key " aan de onderkant van de pagina . Dit wachtwoord moet tussen de acht en 63 alfanumerieke tekens bevatten .
6 Bevestig je online bent .

Klik op de "Save Settings " knop aan de bovenkant van het venster als u klaar bent zodat de beveiliging op uw draadloze router . Sluit de browser , en start het om te bevestigen dat je op het internet .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je Uitvoer in een 2Wi…
·Hoe je DHCP functie uitschakel…
·Waarom wordt mijn draadloze ro…
·Kunt u gebruik maken van een A…
·Is een RCA Modem Router Compat…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Instructies over hoe het aansl…
·Kwesties Verbinden met een dra…
·Hoe vindt My Network Key voor …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een VLAN netwerk te configur…
·Kunt u Haak een vaste lijn naar een Wi -…
·Hoe maak je een U720 Novatel Problemen b…
·Hoe je Quicktime 7.50.61 installeren Met…
·Hoe maak je een Crossover WiFi Access Po…
·Hoe te Setup Wi - Fi op een notebook 
·Hoe kan ik gratis VoIP op een telefoon? 
·Hoe u Windows Firewall -instellingen con…
·Hoe maak je een Wi-Fi interne antenne Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com